Ileana Badiu, drama neștiută din viața sa: „Nu pot trece singură peste un moment de răscruce...”

Ileana Badiu a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Ileana Badiu a trecut prin niște clipe pe care nu le-ar dori nici dușmanilor săi.

Vedeta a avut cumpene financiare, însă ce a destabilizat-o cel mai mult au fost momentele în care a pierdut mai multe sarcini, precum și decesul tatălui său.

Din această cauză, Ileana a ajuns la psiholog. Din fericire, acum trece prin clipe frumoase și este împlinită din toate punctele de vedete.

„Au fost momente de dificultate profesională. Ca antreprenor am trecut printr-un moment de criză, în 2009, care ar fi putut fi fatal. Sau momentul când s-a îmbolnăvit tatăl meu şi a murit, un moment dificil pentru oricine, pierderi de sarcini. Am avut multe momente de depresie, dar nu ştiu câtă lume şi le asumă.

Merg la psiholog, că nu pot trece singură peste un moment de răscruce de genul ăsta. (...) Asta e una din cele mai bune etape ale vieţii mele. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Nimic nu vine de la sine, pentru fiecare lucru din viaţa ta munceşti pentru a le obţine. Totul este un efort cu mine însămi” , a spus Ileana pentru antenastars.ro.

Ileana Badiu, sfâşiată de durere: ”Mi-am pierdut sufletul pereche!”

Ileana Badiu trece prin momente dificile după ce prietena ei cea mai bună, pisica pe care a crescut-o timp de 17 de ani, a murit.

Citeste si: Nicole Cherry, dezvăluiri neașteptate despre iubitul său: „Mi se pare strigător la cer”

Citeste si: Anca Serea , clipe cumplite în sarcină: „Sper ca fetița...”

Citeste si: Ce spun anchetatorii despre românca ucisă cu bestialitate în Spania

Citeste si: Ce spun anchetatorii despre românca ucisă cu bestialitate în Spania

Ea a făcut anunţul cumplit pe Facebook, unde a povestit că Matilda, felina de care a avut grijă timp de aproape două decenii, a murit.

"A murit Matilda, sufletul meu pereche de pisică timp de 17 ani.
Jumate din viaţa mea adultă mi-am petrecut-o cu această pisică mignonă şi ţâfnoasă. În februarie 2001, după o poveste tare nereuşită cu o pisică de-am gasit-o într-un tomberon şi care probabil rămăsese cu ceva traume la cap după ce i se întîmplase, m-am hotarat să-mi caut pisica vieţii care să aibă faţă de Matilda...

Acum o saptamană stăteam în living fără să pot dormi, am vrut să-mi aprind o ţigară. Matilda nu m-a lăsat, mi-a sărit în braţe, s-a lipit mărunţită de boală de pieptul meu şi am stat aşa jumate de noapte. Atunci am ştiut că îşi ia rămas bun. I-am spus că nu suport gândul că va muri. Atât o iubeam încât i-aş fi dat ani de la mine.

Azi Matilda nu mai e… a plecat discret şi liniştit când eu eram la Bodrum, probabil ca să mă menajeze, ca de obicei, şi responsabilă aşa cum o ştiu îi pregăteşte drumul şi lui Jean.

Azi nu mi-am pierdut doar animalul, mi-am pierdut sufletul pereche de pisică pe care-l aveam…", sunt câteva din rândurile dureroase scrise de Ileana Badiu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate