Ileana Șipoteanu trece, din nou, prin momente cumplite. De această dată poartă doliu pentru „cel de-al treilea...”

Ileana Șipoteanu este, din nou, în doliu. Socrul ei a decedat, iar Ileana a lăsat un mesaj extrem de emoționant.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Ileana Șipoteanu, din nou, în doliu
Ileana Șipoteanu, din nou, în doliu

Ileana Șipoteanu se întâlnește, din nou, cu suferința. După moartea soțului său, Ileana poartă din nou doliu, însă de această dată este pentru socrul ei. 

Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 94 de ani, decesul său venind la o distanță de 3 ani de cel al fiului. Rudele și prietenii i-au stat la căpătâi, fiindu-i alături până la ultima suflare. Apropiații socrului Ilenei au declarat că bărbatul „Își aștepta cuminte sfârșitul”, spunând că nu mai simțea frică de moarte.

Tataia Lupu s-a chinuit în ultimii săi ani de viață, fiindu-le alături soției și fiului său, conducându-i pe amândoi pe ultimul drum. Acesta a rămas singur în ultimii 3 ani de viață. Astfel, cunoscuta artistă Ileana Șipoteanu a publicat un text despre sentimentele trezite de decesul socrului ei, cel pe care l-a considerat un al doilea tată.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Polițiștii iau măsuri împotriva interlopilor. Bogdan Corduneanu a fost săltat de mascați și dus în arest

Citeste si: O femeie diagnosticată cu Covid-19 nu s-a vindecat nici după 6 luni. În fiecare săptămână are alte simptome. „Simt că sunt într-un film de groază”

Citeste si: Schimbări majore în educație! Fără catalog în noul an școlar. Monica Anisie anunță cu ce va fi înlocuit

Ileana a avut doar cuvinte bune despre socrul ei, descriindu-l ca fiind un om bun, drept, cu credință și haios, dar și foarte încercat de viață.

„Se stinse și cel de-al treilea urlet din haita Lupilor. Socrul meu (94 ani) sau Tataia Lupu.A fost un Om bun și drept, credincios, haios, care și-a trăit viața în ultimii ani, așa cum și-au trăit-o toți bătrânii noștri. GREU. A fost o fire sportivă, dar cei trei ani după plecarea la cer a Maestrului și a soției sale (Mamaie) au fost pentru el cei mai istovitori. Nu mai voia nimic. Își aștepta cuminte sfârșitul. M-a iubit și m-a admirat. Și eu pe el. Iar Dumi l-a adorat. Fii iertat, Tataie, și fă-te frumos, că mergi la o Mare întâlnire. Vă salut!”, a fost mesajul Ilenei Șipoteanu, postat pe Facebook.

Urmatorul articol
Citește și:

VIDEO | Imagini de senzație cu Elena Ionescu, campioana SURVIVOR România, la plajă! Nu are picătură de machiaj!

Simona Halep nu a mers la US OPEN, dar a făcut un gest incredibil pentru lumea tenisului

Horoscop rune 26 octombrie – 1 noiembrie. Mihai Voropchievici spune care sunt cele două zodii care vor avea parte de certuri și scandal. O alta își va îndeplini toate visurile

Cât de bogat e Dan Ciocan, deputatul PSD, demis pentru că a lipsit luni din Parlament!

Maria Ghiorghiu, distrusă. ”Să ne rugăm pentru Părintele Calistrat”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies