Ilie Năstase a fost conectat la aparate, cât a stat în spital. Soția fostului tenismen a oferit toate detaliile: "I-a monitorizat pulsul, toate cele"

Ioana Simion a oferit noi detalii cu privire la cum a evoluat starea de sănătate a soțului ei pe patul de spital, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Ilie Năstase a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a infectat cu COVID-19. Fostul tenismen a fost nevoit să stea internat, sub supravegherea specialiștilor, însă acum urmează să fie externat.

Ioana Simion, soția acestuia, a declarat că partenerul ei a fost conectat la aparate, însă nu pentru a primi oxigen.

Citeste si: Ioana Simion, noi amănunte despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase, după ce s-a infectat cu COVID-19: "Mă feresc să..."

Ioana Simion, despre perioada de spitalizare a lui Ilie Năstase

Ioana Simion a recunoscut că a trecut printr-o perioadă dificilă în momentul în care soțul ei a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Frumoasa brunetă a povestit că Ilie Năstase a fost, într-adevăr, conectat la aparate, dar pentru a-i fi monitorizat pulsul, nu pentru a primi oxigen.

Ilie Năstase urmează să fie externat

Ilie Năstase

[Sursa foto: Captură tv]

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

Mai mult, Ioana a declarat că starea de sănătate a fostului tenismen este bună și urmează să fie externat, după un ultim set de analize: "Din câte am înțeles, joi îi vor

face iar analizele, să le compare. Sigur îl vor externa. Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep. A fost foarte dificilă perioada. Mulți spun că puteam merge să îl vizitez. Nu este adevărat! Eu am luat legătura cu medicii. Nu am voie. M-aș fi dus. Noi avem mai multe apartamente la Constanța. El va fi lângă mine. Îi voi duce tot ce are nevoie.
Îi voi fi alături cu orice."
, a declarat Ioana Simion, în cadrul unei emisiuni TV.

Ioana Simion, despre perioada de spitalizare a lui Ilie Năstase

Ioana Simion și Ilie Năstase

[Sursa foto: Facebook]

Ilie Năstase: "Nu știu cum m-am infectat"

Ilie Năstase a vorbit de pe patul de spital despre infecția cu SARS-CoV-2. Fostul tenismen a declarat că a avut o formă ușoară a bolii, însă crede că starea de sănătate i-ar fi fost grav afectată, în cazul în care nu era vaccinat: "Mă simt bine, nu am nicio problemă.

Nu știu cum m-am infectat. Acum mă simt bine pentru că am avut medicație și mă simt bine.

Citeste si: Ilie Năstase, primele dezvăluiri despre COVID chiar de pe patul de spital: „Tuse am avut. Nu știu cum m-am infectat”

Nu am avut febră. Tuse, tuse am avut. Da, sunt vaccinat. Uite că nu te ferește de treaba asta. Probabil că dacă nu eram vaccinat aveam o formă mai gravă. Știu că nu am nimic la plămâni și e în regulă.", a spus Ilie Năstase, pentru antena3.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies