Ilie Năstase, surprins cu verigheta pe deget! Se pregătește fostul tenisman de o nouă nuntă? | VIDEO EXCLUSIV

Ilie Năstase poartă verighetă în timp ce merge pe bicicletă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Ilie Năstase nu este căsătorit însă așa vrea să pară. Cel puțin asta reiese din imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro, recent, în Capitală.

De când are probleme penale din cauza șofatului, Ilie Năstase a devenit biciclist și și-a făcut un obicei din a merge zilnic pe două roți prin zona Aviatorilor. Zilele trecute, însă, paparazzii au observat un detaliu nou: Ilie poartă verighetă. Oficial, el este un bărbat liber, după divorțul de Brigitte Sfăt, însă fostul număr 1 ATP pare să se simtă confortabil în postura de bărbat ”cu obligații”.

Ilie Năstase poartă verighetă ”din convingere”

Conform unor informații obținute de paparazzi, și noua iubită a lui Ilie a fost văzută cu verighetă, ceea ce face lucrurile ceva mai complicate. Oare Năstase se pregătește să-și pună din nou pirostriile?

Citeste si: Gestul impresionat făcut de Ilie Năstase pentru logodnica lui Ioana! Ce i-a scris pe poza din imensul buchet de trandafiri albi pe care i-a dăruit în urmă cu puțin timp

Citeste si: Brigitte Năstase, criză de nervi la Fermă: „O mucoasă cu 12 clase”

Citeste si: EMOȚIONANT! La trei ani de la moartea tatălui ei, Andreea Marin a vorbit despre părintele său! ” Îl simt mai aproape, îl revăd cu ochii minții așa cum era”

Să nu ne grăbim însă! Sportivul a reușit să-și păstreze obiectul purtat în mod obișnuit doar după faza ”altarului” și după ce s-a despărțit de Brigitte, semn că totuși acesta se simte bine cu verigheta pe deget.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate