Imagine incredibilă într-un spital de psihiatrie din Cluj: toaletă cu 3 wc-uri! ”Poftiți, nu fiți timizi!”

O imagine a devenit virală pe rețelele de socializare: toaleta cu 3 wc-uri dintr-un spital de psihiatrie din Cluj.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

 

fara descriereO fotografie a devenit virală pe rețelele de socializare. Este vorba despre o imagine în care apar trei wc-uri într-o baie de femei din Spitalul de Boli Psihice Borșa, județul Cluj.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe rețelele de socializare imaginea din toaletă în care se poate observa dezordinea și dezorganizarea.

„INCREDIBIL! Spitalul de Boli Psihice Borşa, judeţul Cluj, etajul 1, Toaleta pentru Femei! Nou în România! Toaletă cu 3 WC-uri în aceeaşi baie! Poftiţi la baie, vă rugăm! Se poate face (...) în grup, poftiţi, nu fiţi timizi!”, scrie pe Facebook deputatul Emanuel Ungureanu.

Citeste si: Halucinant. Un copil de 9 ani a murit, după ce a fost exorcizat. A fost găsit cu un căluș în gură

Citeste si: Un preot a confundat apa sfințită cu benzina. I-a dat să bea unui enoriaș și a devenit de nerecunoscut, după ce a explodat

fara descriere

Băile sunt amplasate într-o unitate sanitară acreditată de Autoritatea Naţională pentru Managementul Calităţii în Sănătate(A.N.M.C.S).

„Cine conduce această instituţie? Vasile Cepoi, un cameleon politic care a făcut din ANMCS una dintre cele mai mari CĂPUŞE din sistemul sanitar românesc”, adaugă Ungureanu.

”Unde credeţi că se află bomba biologică? Nu că ar avea importanţă, dar pe uşa acestei grote scria <Toaletă pentru Femei>...”, a întrebat politicianul.

Citeste si: Tânără incendiată în drum spre tribunal. Urma să depună mărturie împotriva violatorului ei

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate