Imagini cu Ingrid, tânăra ucisă de soțul ei! Fotografiile teribile au scos lumea în stradă

Ingrid Escamilla, o tânără în vârstă de 25 de ani,a fost ucisă cu brutalitate chiar de partenerul ei.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Imagini cu Ingrid, tânăra ucisă de soțul ei! Fotografiile șocante au scos lumea în stradă

După crima oribilă, imagini cu aceasta au fost publicate în presă. Oamenii s-au arătat indignați și cer schimbarea legii.

Ingrid Escamilla, tânăra din Mexic, a fost fost ucisă de iubitul ei, un bărbat de 46 de ani, care a dat dovadă de o cruzime de neimaginat, întrucât i-a îndepărtat pielea de pe trup și i-a secționat unele organe.

Criminalul a fost găsit la locul faptei, împreună cu un bărbat de 46 de ani, plin de pete de sânge, care a fost arestat.

Imagini cu Ingrid, tânăra ucisă de soțul ei! Fotografiile șocante au scos lumea în stradă

Pe net au apărut imagini cu trupul femeii

Revolta a apărut în momentul în care pe internet au apărut imagini cu bărbatul plin de sânge, dar și cu trupul femeii și locul crimei.

Citeste si: Informații bombă în cazul fetei de 13 ani care a rămas însărcinată cu un băiat de 10 ani. Poliția a aflat cine e tatăl

Citeste si: O tânără a fost eliminată de pe Tinder pentru că este prea atrăgătoare. Cum arată

Citeste si: Bebelus de 9 luni, lovit în cap cu drujba de soțul mamei: "A crezut că nu e el tatăl"

Bărbatul a mărturisit că a înjunghiat-o pe femeie în timpul unui scandal conjugal, în timpul căruia ea l-a amenințat că-l omoară.

Imaginile halucinante cu trupul femeii ce au fost publicate pe diferite site-uri, dar și decizia unui cotidian de a publica o imagine chiar pe prima pagină, cu titlul ”A fost vina lui Cupidon”, a stârnit revoltă printre oameni.

Oamenii au ieșit în stradă și au cerut o schimbare în modul în care societatea și autoritățile se raportează la violența împotriva femeilor.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate