Imagini de groază! Crucea de piatră de pe mormântul Denisei Manelista s-a crăpat! S-a aflat și de la ce a pornit cu adevărat incendiul FOTO&VIDEO EXCLUSIV

La mai bine de două săptămâni de la incendiul care a cuprins mormântul Denisei Răducu, locul de veci al solistei păstrează intacte urmele dezastrului de pe 2 ianuarie.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Denisa Raducu

In articol:

La mai bine de două săptămâni de la incendiul care a cuprins mormântul Denisei Răducu, locul de veci al solistei păstrează intacte urmele dezastrului de pe 2 ianuarie. Denisa Răducu a încetat din viață pe 23 iulie 2017, la doar 27 de ani, răpusă de o boală incurabilă, la înmormântarea ei din Ștefănești, satul natal, participând peste 1000 de persoane.

Citeste si: Incendiul de la mormânt, semn de la Denisa? Un celebru numerolog vorbește despre blestemul din familia cântăreței

Citeste si: Anunţul incredibil făcut de unchiul Denisei Manelista, cel care a lansat-o şi a cântat cu ea în duet! Florin Peşte s-a lăsat de muzică, după o carieră de 35 de ani!

Inițial, familia artistei, care se îngrijește de mormânt, a crezut că de vină ar fi un scurtcircuit al instalației luminoase pusă de Crăciun, dar ulterior aceasta ar fi fost găsită intactă!

Denisa Raducu

”Vă spun eu ce a fost, că eram aici, în curte, când a apărut fumul deasupra cimitirului, care e peste drum. Au aprins unii lumânări și candele, dar apoi s-a aprins de la vânt și o jucărie de pluș, că erau multe acolo, oamenii s-au speriat și au fugit! Eu am găsit-o acolo pe Geta (n.r. mama Denisei) care jelea și repeta mereu: ”Lasă că îți face mama la loc mormântul, lasă că îți face mama la loc mormântul!” N-a fost nimeni rău intenționat, dar așa a fost să fie”, ne-a povestit o vecină a familiei Dovleac din Ștefnești (județul Vâlcea). 

Denisa Raducu

În ultimii doi ani și jumătate, mormântul Denisei a devenit loc de pelerinaj pentru miile de admiratori ai regretatei artiste.

Imagini de groază! Crucea de piatră de pe mormântul Denisei Manelista s-a crăpat!

Astăzi, urmele focului devastator sunt peste tot, doar o singură jucărie, un ursuleț de pluș, fiind pusă ulterior de familie lângă piatra de mormânt.

Denisa Raducu

”Vă dați seama ce foc a fost dacă a ars și crucea de marmură?! E crăpată și piatra pe jumătate, iar sus s-a topit ce era plastic, candele și restul, totul scurgându-se pe cavou!”, a completat vecina familiei Denisei.

Denisa Raducu

În ciuda faptului că daunele sunt majore, familia Denisei Răducu - tatăl Emilian și mama Geta - va reface cât mai curând locul de veci al fetei lor, urmând însă să separe clar și să izoleze locul în care pot fi aprinse lumânări sau candele. 

Denisa Raducu

Denisa Raducu

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate