Imagini de groază! Crucea de piatră de pe mormântul Denisei Manelista s-a crăpat! S-a aflat și de la ce a pornit cu adevărat incendiul FOTO&VIDEO EXCLUSIV

La mai bine de două săptămâni de la incendiul care a cuprins mormântul Denisei Răducu, locul de veci al solistei păstrează intacte urmele dezastrului de pe 2 ianuarie.

Denisa Raducu
Autor: Petru Luca

In articol:

Denisa Raducu
Denisa Raducu

La mai bine de două săptămâni de la incendiul care a cuprins mormântul Denisei Răducu, locul de veci al solistei păstrează intacte urmele dezastrului de pe 2 ianuarie. Denisa Răducu a încetat din viață pe 23 iulie 2017, la doar 27 de ani, răpusă de o boală incurabilă, la înmormântarea ei din Ștefănești, satul natal, participând peste 1000 de persoane.

Citeste si: Incendiul de la mormânt, semn de la Denisa? Un celebru numerolog vorbește despre blestemul din familia cântăreței

Citeste si: Anunţul incredibil făcut de unchiul Denisei Manelista, cel care a lansat-o şi a cântat cu ea în duet! Florin Peşte s-a lăsat de muzică, după o carieră de 35 de ani!

Inițial, familia artistei, care se îngrijește de mormânt, a crezut că de vină ar fi un scurtcircuit al instalației luminoase pusă de Crăciun, dar ulterior aceasta ar fi fost găsită intactă!

Denisa Raducu
Denisa Raducu

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

”Vă spun eu ce a fost, că eram aici, în curte, când a apărut fumul deasupra cimitirului, care e peste drum. Au aprins unii lumânări și candele, dar apoi s-a aprins de la vânt și o jucărie de pluș, că erau multe acolo, oamenii s-au speriat și au fugit! Eu am găsit-o acolo pe Geta (n.r.

mama Denisei) care jelea și repeta mereu: ”Lasă că îți face mama la loc mormântul, lasă că îți face mama la loc mormântul!” N-a fost nimeni rău intenționat, dar așa a fost să fie”, ne-a povestit o vecină a familiei Dovleac din Ștefnești (județul Vâlcea). 

Denisa Raducu
Denisa Raducu

În ultimii doi ani și jumătate, mormântul Denisei a devenit loc de pelerinaj pentru miile de admiratori ai regretatei artiste.

Imagini de groază! Crucea de piatră de pe mormântul Denisei Manelista s-a crăpat!

Astăzi, urmele focului devastator sunt peste tot, doar o singură jucărie, un ursuleț de pluș, fiind pusă ulterior de familie lângă piatra de mormânt.

Denisa Raducu
Denisa Raducu

”Vă dați seama ce foc a fost dacă a ars și crucea de marmură?! E crăpată și piatra pe jumătate, iar sus s-a topit ce era plastic, candele și restul, totul scurgându-se pe cavou!”,  a completat vecina familiei Denisei.

Denisa Raducu
Denisa Raducu

În ciuda faptului că daunele sunt majore, familia Denisei Răducu- tatăl Emilian și mama Geta- va reface cât mai curând locul de veci al fetei lor, urmând însă să separe clar și să izoleze locul în care pot fi aprinse lumânări sau candele. 

Denisa Raducu
Denisa Raducu

Denisa Raducu
Denisa Raducu

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce face acum iubitul regretatei Denisa Manelista! "Are o iubită de ceva timp" Dezvăluiri EXCLUSIVE

Impresionant! Ce decizie au putut lua în doar câteva ore fanii Denisei după ce mormântul ei s-a făcut scrum!

Surpriză! Ce a făcut unchiul Denisei Manelista în America, în timp ce mormântul artistei a luat foc și s-a făcut scrum! Bărbatul era chiar pe scenă

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum a fost creat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cum s-a terminat actuala ediție "Te cunosc de undeva". Adriana trandafir a câștigat concursul. Cui i-au căzut dinții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies