Imagini exclusive cu Ilie Năstase și Ioana Simion! Ce spune focoasa brunetă despre căsnicia cu fostul lider ATP

Relația dintre Ilie Năstase și Ioana Simion, bruneta cu care trebuia să se căsătorească, pare să fi redevenit una bună, chiar dacă, la un moment dat, s-a dioscutat de despărțirea lor și se presupunea că e una definitivă.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Cu toate acestea, de curând, Ilie Năstase a apărut la un eveniment monden alături de Ioana Simion și, neașteptat, păreau mai fericiți ca niciodată.

Citeste si: Brigitte Năstase a făcut show XXX la Fermă! Și-a arătat sânii de față cu toată lumea! „I-am pus eu mâinile”

Citeste si: Ilie Năstase, cu bicicleta după soția lui! Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins în ipostaze incredibile pe tenisman

Citeste si: Căsnicia lui Ilie Năstase și a Ioanei Simion, pe muchie de cuțit: „A vrut să meargă la notar să programeze divorțul”

De altfel, invitați la ziua lui Ensar Duman, eveniment care s-a transformat într-unul caritabil și la care Ilie Năstase a donat o rachetă semnată de Simona Halep și un tricou în care a jucat el la Roland Garros, fostul tenisman și Ioana Simion, bruneta care l-a cucerit, nu s-au dezlipit nicio secundă unul de celălalt. Zâmbindu-și unul celuilalt, ioana Simion și Ilie Năstase au stat, cuminți, la aceeași masă îăntreaga seară, iar în momentul în care s-au ridicat să vorbească cu sărbătoritul au făcut-o ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți.

fara descriere

De altfel, pentru WOWbiz.ro, Ioana Simion a recunoscut că trăiește o perioadă minunată. ”Ne înțelegem perfect, este foarte bine totul între noi, acum. Mă bucur că suntem așa, sunt fericită”, ne-a spus Ioana Simion, explicând, practic, că relația ei cu Ilie Năstase este suficient de bună pentru ca,. În curând, să pună la cale nunta amânată.

fara descriere

Ilie Năstase și Ioana Simion și-au amânat nunta

 „Eu nu am fost geloasă. O femeie care are încredere în ea nu ar trebui să fie geloasă. Dacă e să fie ceva al meu va fi, dacă nu nu", a mai spus Ioana Simion, în cadrul unui interviu. „Eu am schimbat puţin planurile. Nu vreau să ştie nimeni când va avea loc. Îmi place să mă bucur de intimitate. Dacă vreodată va avea loc voi şi doar eu şi el şi apropiaţii. (...) Dacă faci un lucru trebuie să te gândeşti foarte bine şi să calculezi orice pas. Eu am încercat să fiu cât mai discretă. Viaţa mea intimă că priveşte doar pe mine şi atât", a spus Ioana Simion, soţia lui Ilie Năstase, în cadrul interviului

 

Ioana Simion a fost înșelată de Ilie Năstase?

Acum câteva luni, în lumea showbiz-ului românesc, după ce a fost anunțată nunta dintre Ilie Năstase și Ioana Simion, era detonată o bombă cu privire la infidelitatea controversatului sportiv. „Nu mai este ce era înainte. Ioana ţinea foarte mult la Ilie, dar s-a simţit trădată, dezamăgită. Acum se mai văd, ea mai vine pe la el la Bucureşti, însă sentimentele nu mai sunt atât de puternice. Ea a spus că aşteaptă de la Ilie nişte gesturi adevărate, vrea să vadă că şi lui îi pasă şi îşi doreşte să se schimbe, căci altfel nu vor avea vreun viitor împreună”, au spus, la acea vreme, sursele citate de presă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate