Imagini fabuloase cu Simona Gherghe, însărcinată în luna a 6-a! Vedeta și-a etalat burtica în toată splendoarea ei VIDEO EXCLUSIV

Simona Gherghe și-a etalat burtica la o plimbare prin mall.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe Simona Gherghe la o plimbare prin mall, etalându-și burtica în toată splendoarea ei. Simona este însărcinată în 6 luni și va deveni mămică pentru a doua oară în primăvara acestui an. Simona pare să ducă bine sarcina, dovadă și turul de forță pe care l-a făcut prin magazine, de una singură. Vedeta a zăbovit minute bune într-o librărie de unde și-a ales câteva cărți cu care să-și umple probabil timpul în perioada concediului maternal.

Citeste si: Fostul logodnic al Simonei Gherghe a împlinit 46 de ani! Ce spunea prezentatoarea tv despre Octavian: ”Eram foarte îndrăgostită de el, nu-mi stătea gândul la carte. De-asta am şi picat la facultate!”

Citeste si: Bombă! Cine este vedeta care l-a înlocuit pe Alex Velea în emisiunea pe care o prezenta cu Simona Gherghe

Citeste si: Ce a spus Simona Gherghe despre concedierea lui Alex Velea: " E destul de complicat..."

Simona Gherghe a recunoscut că este însărcinată la sfârșitul lunii noiembrie, printr-o postare pe Facebook, după ce anterior apăruseră câteva zvonuri în acest sens. Vedeta în vârstă de 41 de ani a caracterizat evenimentul ca o ”minune” și a spus că abia așteaptă ca noul membru al familiei să vină pe lume. Simona și Răzvan, soțul ei, mai au o fetiță, Ana Georgia, în vârstă de 1 an și 10 luni.

 

Inflație de vedete care vor deveni mămici în 2019

Interesant este că mai multe colege ale Simonei Gherghe de la trustul la care aceasta lucrează au rămas însărcinate în același timp. Astfel, Mirela Vaida, Gabriela Cristea, Andreea Bălan, Flavia Mihălșan, Alina Pușcaș, Mihaela Călin și Eugenia Rotari au anunțat că vor deveni mămici în 2019.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate