Imagini în premieră cu garajul de lux al lui Alex Bodi! Vezi unde îşi ascunde soţul Biancăi Drăguşanu bolizii de sute de mii de euro bucata! VIDEO

Imagini în premieră cu garajul de lux al lui Alex Bodi au fost filmate chiar de afacerist.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Imagini în premieră cu garajul de lux al lui Alex Bodi au putut fi văzute pe o pagină de socializare a soţului Biancăi Drăguşanu. Bodi a filmat, pentru câteva secunde, garajul aflat la subsolul complexului rezidenţial în care locuieşte în Bucureşti. Acolo, Bodi are rezervate mai multe locuri. În momentul filmării, în garaj se aflau trei maşini.

Citeste si: Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, anunţ şoc

Citeste si: Cătălin Botezatu spune de ce s-a căsătorit de fapt Bianca Drăguşanu cu Alex Bodi! Detalii bombă care schimbă tot! Începe războiul anului în showbiz?

Citeste si: Scandalul de care lumea a uitat, dintre Bianca Drăguşanu şi Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să îşi dea cu părerea despre mine”! Vezi cum a reacţionat Anamaria!

Imagini în premieră cu garajul de lux al lui Alex Bodi. Are 6 maşini de fiţe

De fapt, Bodi are numai puţin de 6 bolizi de lux. Cea mai recentă achiziţie este un Lamborghini Gallardo, o maşină pe care a cumpărat-o în vară din Croaţia. O asemenea maşină, la second-hand, costă între 150.000 şi 200.000 de euro. În colecţie mai sunt un Bugatti Chiron, un Ferrari Pista, două Rolls Royce şi un Maybach. (vezi ce bine arată tatăl Biancăi la 63 de ani)

fara descriere

Imagini în premieră cu garajul de lux al lui Alex Bodi. Ultima achiziţie e un Ferrari

Modelul Ferrari 468 Italia, un bolid care poate atinge 325 kilometri la oră şi care costă aproximativ 250.000 de euro, a fost cumpărat de Bodi în primăvară. Toamna trecută, el şi-a cumpărat un Rolls Royce Wraith din Germania, pe care a dat 400.000 de euro, al doilea model de Rolls pe care îl deţine.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate