Tatăl Biancăi Drăguşanu arată impecabil la 63 de ani! Jimmy şi-a revenit după boala de la rinichi care l-a ţinut la pat câteva luni! FOTO

Tatăl Biancăi Drăguşanu arată impecabil la 63 de ani, după cum se poate vedea dintr-o fotografie recentă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Tatăl Biancăi Drăguşanu arată impecabil la 63 de ani, aşa cum reiese dintr-o poză postată recent de vedetă. Bianca a fost vizitată de părintele ei, Radu “Jimmy” Drăguşanu, care locuieşte la Petroşani, şi l-a scos într-o seară la restaurant. (vezi ce a spus Corneliu Vadim Tudor despre silicoanele Biancăi)

Citeste si: Alex Bodi a fost demolat pentru că zboară cu avionul privat: „Opulenţă, lux, aroganţă, fițe. În momentul ăsta zeci de copilași mor de foame, scuteşte-ne de etalarea averii!”

Citeste si: Bianca Drăgușanu a dezvăluit de ce nu mai face nuntă cu Alex Bodi! Motivul e incredibil

Citeste si: E incredibil ce fac Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi la miezul nopţii! Cei doi trag împreună de fiare!

Tatăl Biancăi Drăguşanu arată impecabil la 63 de ani: “Te iubesc, tată!” 

Îmbrăcat în geacă de piele, Jimmy a afişat un aer tineresc. “Te iubesc, tată!”, a scris Bianca în dreptul fotografiei în care apar unul lângă celălalt. Acum aproape trei ani, Jimmy Drăguşanu a avut probleme serioase de sănătate, cauzate de rinichi, care l-au ţintuit la pat mai multe luni.

fara descriere

Tatăl Biancăi Drăguşanu arată impecabil la 63 de ani. Jimmy a suferit de o polichistică renală 

El a suferit de o polichistică renală, o afecţiune caracterizată prin apariţia chisturilor la nivelul rinichilor. Boala lui este ereditară şi i-a atacat şi alte organele interne. O perioadă a stat internat la spital, iar de la externare nu a mai părăsit localitatea Petroşani o bună perioadă. Radu Drăguşanu a fost, acum 40 de ani, portarul echipei de fotbal Jiul Petroşani.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate