Scandalul de care lumea a uitat, dintre Bianca Drăguşanu şi Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să îşi dea cu părerea despre mine”! Vezi cum a reacţionat Anamaria!

Bianca Drăguşanu a demolat-o pe Anamaria Prodan în urmă cu 9 ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Bianca Drăguşanu a demolat-o pe Anamaria Prodan, fiind supărată că impresara a comentat, la o emisiune de televiziune din 2010, apariţiile în presă ale Biancăi. Anamaria nu a numit-o direct pe Bianca, dar aceasta a înţeles că despre ea e vorba. (vezi ce a spus Corneliu Vadim Tudor despre silicoanele Biancăi)

Citeste si: Alex Bodi a fost demolat pentru că zboară cu avionul privat: „Opulenţă, lux, aroganţă, fițe. În momentul ăsta zeci de copilași mor de foame, scuteşte-ne de etalarea averii!”

Citeste si: Bianca Drăgușanu a dezvăluit de ce nu mai face nuntă cu Alex Bodi! Motivul e incredibil

Citeste si: E incredibil ce fac Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi la miezul nopţii! Cei doi trag împreună de fiare!

Bianca Drăguşanu a demolat-o pe Anamaria Prodan: "Am ajuns prin toate toate topurile" 

"Am ajuns prin toate toate topurile şi toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să îşi dea cu părerea despre mine", a spus Bianca Drăguşanu, care se referea la celebra coafură a Anamariei, din acea perioadă, pe care aceasta o considera “palmier”.

Bianca Drăguşanu a demolat-o pe Anamaria Prodan: "Nu este vorba despre niciun război" 

Anamaria Prodan a mărturisit că a vorbit cu Bianca şi au lămurit problema: “Am vorbit cu Bianca azi de dimineaţă. Nu este vorba despre mine. Eu nu am castraveţi în cap. Nu am întrebat-o despre cine vorbea, doar am întrebat-o dacă are vreun război cu mine şi nu se pune problema. Nu este vorba despre niciun război. Ca să fie aşa trebuie să am şi un adversar pe măsură. Eu am ajutat-o de multe ori pe Bianca”, a declarat Anamaria.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate