Imagini incredibile surprinse într-un supermarket. Îmbulzeală în pandemie pentru carne la ofertă

Scene greu de privit într-un supermarket din Alexandria, Teleorman! Buluc pentru a prinde carnea la ofertă!

Imagini incredibile surprinse într-un supermarket.
Imagini incredibile surprinse într-un supermarket.
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

Sărbătorile de Iarnă se apropie, iar odată cu ele oamenii încearcă să se aprovizioneze așa cum pot. De cele mai multe ori aceștia încep să-și facă cumpărăturile cât mai devreme, mai ales atunci când apar reduceri. Bineînțeles, carnea de porc este pe primul loc la cumpărături, mai ales atunci când prind oferte de ”milioane”.

Citeste si: România a plătit avansul pentru cumpărarea vaccinului împotriva COVID-19: peste 12 milioane de euro

Citeste si: Anamaria, o asistentă la Ambulanță, s-a stins din viață fulgerător după ce a îngrijit pacienți cu coronavirus

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Câteva scene incredibile au fost suprinse în Alexandria, Teleorman, într-un supermarket. Reducerile lansate de un centru comercial i-au făcut pe oameni să se îmbulzească, pe timp de pandemie. Deși regulile impuse de autorități sunt foarte clare și cât de poate de drastice, oamenii n-au ținut cont de distanțarea socială, iar mulți dintre ei ”au uitat” cum să poarte corect masca de protecție.

Imagini incredibile surprinse într-un supermarket.
Imagini incredibile surprinse într-un supermarket.

Sute de persoane au năvălit în supermarket

Imaginile ajunse pe rețelele de socializare sunt greu de privit, ținând cont că mulți se zbat să trăiască în lupta cu virusul, iar alții se îmbulzesc la ofertă la carne. Se poate observa clar din scenele publicate pe Facebook, cum foarte multe persoane, în special bătrâni au dat bulumc în magazinul respectiv.

Când este vorba de reduceri, adică "discount", ca poate nu mai înțelegem românește, de când sărbătorim și noi Halloween, regulile, distanțarea socială și pericolul de infectare dispar ca

prin minune.

Scene desprinse parcă din filmele despre Apocalipsă au fost filmate în Kaufland Alexandria, miercuri, 25 noiembrie 2020, la prima oră, dupa ce au fost anunțate reduceri de preț la carne. Oamenii au luat cu asalt raionul, iar angajații magazinului nu au mai reușit să îi stăpânească.”, este mesajul postat pe Facebook de Total Impact, cei care au surprins imaginile incredibile.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies