Imagini interzise minorilor cu Loredana Chivu! Șocant, cu ce și-a ascuns blonda piercingul făcut în zona intimă

Loredana Chivu a recurs la un truc pentru a-și masca urmele lăsate de piercing-ul din zona intimă

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

În urmă cu câteva zile, lumea showbiz-ului românesc a fost șocată de imaginile apărute cu Loredana Chivu pe internet! În ele, frumoasa blondă, de altfel cunoscută pentru aparițiile sale și pentru filmulețele provocatoare pe care le postează în mediul online, se prezentase la un salon din Capitală pentru a-și pune un piercing în zona inghinală.

Citeste si: ȘOC la Puterea dragostei! Palma dură dată de Jador lui None! Manelistul a fost cu Loredana Chivu?

Citeste si: Loredana Chivu, lângă concurenții de la Puterea Dragostei! None nu este printre ei

Citeste si: None a vrut să lămurească sentimentele lui, după discuțiile cu Andra la Puterea Dragostei! A spus și adevărul despre Ligi

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

fara descriere

Loredana Chivu are un tauaj în zona intimă! Are desenat un fluture

Extrem de încântată, ea s-a lăsat filmată în timpul acestui moment intim și, imediat după intervenție și-a sunat o prietenă, pentru a se lăuda cu isprava sa. ”M-am dezvirginat! Doamne, ce strălucește, ce frumos se vede! Diseară trebuie să îți arăt organul genital”, este doar o parte a dialogului pe care Loredana Chivu l-a purtat cu amica ei.

Pe cât de bucuroasă a fost atunci fosta asistentă TV că și-a făcut piercingul, ei bine, peste ceva vreme, situația s-a schimbat radical, fiindcă femeia s-a plictisit de el și a dorit să îl scoată. Și…ce să vezi, imediat, Loredana Chivu a șocat cu un tatuaj din zona intimă! Asistenta păcătoasă și-a desenat un fluture, iar procesul lui de realizare a fost surprins în imagini.

fara descriere

Loredana Chivu tună și fulgeră după apariția filmulețelor

Din păcate, la câteva zile de la apariția tuturor filmulețelor pe internet, Loredana Chivu a amenințat  că va da în judecată televiziunea pentru care a realizat un reality show și pentru care s-a lăsat filmată complet goală.

”Această filmare care a apărut de câteva zile este de acum șase ani și este făcută în cadrul emisiunii „Asistentele”, un reality show în care eu și Ana Maria Mocanu ne filmam viața de zi cu zi. Nu mi-am dat niciodată acordul să apar în nicio ipostază și în nicio emisiune. Nu știu cine a dat aceste imagini, mi se pare foarte ciudat ca, după șase ani, să apară imaginile brute. Nu erau filmate nici cu telefonul, nici cu nimic altceva, erau filmate cu camera pe care au trimis-o cei de la televiziunea cu care lucram atunci.

Erau filmate chiar de producătoarea emisiunii pentru că nu voiam să mă filmeze un bărbat. Bineînțeles c-o să iau măsuri. Am vorbit cu avocatul meu, am luat legătura și cu cei cu care am lucrat atunci și încerc să rezolv situația pentru că e imposibil să apară după șase ani un asemenea lucru. Am și eu familie, am frate, am mamă, am rude și nu mi se pare normal să mă trezesc că apar așa pe internet. Asta este, lumea e rea”, a declarat Loredana Chivu pentru Cancan.

Foto Antena Stars

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate