Imagini șocante! O femeie, găsită moartă pe o bancă după ce s-a testat pentru coronavirus. Care a fost cauza decesului

Moartea subită a unei femei ridică multe semne de întrebare autorităților din Moscova.

Distribuie pe:

Autor: C.G.


In articol:

O femei, găsită moartă pe o bancă după ce s-a testat

Yelena Chuklova, o femeie în vârstă de 48 din Moscova, a fost hospitalizată deoarece era suspectă de pneumonie. A făcut și testul pentru coronavirus, care a ieșit negativ. La o zi după vizita la spital, femeia a fost găsită moartă pe o bancă, în aproprierea casei sale.

O autopsie a arătat că victima a murit din cauza insuficienței cardiace acute, a declarat departamentul de sănătate. Acesta a remarcat că a avut cardiomiopatie, o boală musculară care poate duce la insuficiență cardiacă, potrivit The Moscow Times

Citeste si: Doliu în România! A murit Anton Achiței, îndrăgitul interpret de muzică populară

Citeste si: Sefii Politiei si Jandarmeriei, declaratii oficiale despre conflictele de strada care au avut loc de Paste

Citeste si: Omorât de coronavirus în spatele gratiilor. Mai avea puțin până la eliberare

Mai mult decât atât, femeia ar fi avut o problemă cu alcoolul. Organele sale au suferit modifcări grave din cauza cosumului excesiv.

Coronavirus Rusia. Bilanţul creşte cu 44 de morţi şi 4.268 de contaminări la 405 decese şi 47.121 de cazuri

Rusia a anunţat luni o scădere a numărului contaminărilor cu noul coronavirus, de la 6.060 câte s-au înregistrat duminică - un vârf -, la 4.268, iar bilanţul total a crescut la 47.121, relatează Reuters.

Rusia a înregistrat de asemenea alte 44 de decese în 24 de ore (48 duminică) la 405, a anunţat celula de criză însărcinată cu supravegehrea epidemiei.

Infecţiile cu noul coronavirus au început să crească puternic în aprilie, după ce a Rusia a înregistrat iniţial un număr mult mai mic decât în numeroase ţări din Europa Occidentală la începutul epidemiei.

După numeroase ţări din lume, Moscova a implementat la 30 martie măsuri de izolare prin care le interzice ruşilor să iasă din casă, mai puţin când se duc să cumpere hrană sau medicamente, la îngrijiri medicale urgente sau să-şi plimbe animalele de companie. (Citeste si: Epidemia noului coronavirus ar fi început de la jumătatea lui septembrie 2019 şi nu la Wuhan, relevă un studiu)

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate