Imagini șocante! Un tânăr din Dâmbovița s-a sinucis și a transmis live pe Facebook

Un tânăr de 28 de ani din Dâmbovița și-a pus capăt zilelor. Ultimele sale momente de viață au fost transmise live pe Facebook.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Imagini șocante! Un tânăr din Dâmbovița s-a sinucis live pe Facebook
Imagini șocante! Un tânăr din Dâmbovița s-a sinucis live pe Facebook


In articol:

Vasile, cunoscut drept Vasi,  este un tânăr de 28 de ani din Dâmbovița, localitatea Podul Corbencii, care a luat decizia tragică de a-și pune capăt zilelor. Băiatul a transmis live pe Facebook momentul în care s-a spânzurat cu un șiret.

Tânărul a mai încercat în trecut să-și pună capăt zilelor, dar nu a reușit. De fiecare dată a fost salvat la timp, dar se pare că Vasi nu a vrut să mai trăiască. El le-a spus oamenilor din sat, acum o săptămână, în timp e se afla la un priveghi, că va reuși să-și pună capăt zilelor, potrivit Cronica Gaestiului.

Imagini șocante! Un tânăr din Dâmbovița s-a sinucis live pe Facebook
Imagini șocante! Un tânăr din Dâmbovița s-a sinucis live pe Facebook

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Apropiații băiatului și oamenii care l-au cunoscut sunt încă șocați de decizia lui de a pleca de pe această lume. Oricât și-ar fi dorit el, nimeni nu era pregătit. Ulterior, vecinii au mărturisit că Vasi avea probleme psihice și obișnuia să consume băuturi alcoolice.

Citeste si: Puterea Dragostei 27 februarie. Berna a izbucnit în lacrimi și vrea să plece acasă: „Votați-mă, vă rog din suflet! Nu mai suport”

Citeste si: Cumpănașu a mers să-și cumpere ulei și a întâlnit... zombie!!! ”Să-l vedeți pe ăla cu mască de gaze... Au înnebunit românii”

Citeste si: Primele imagini cu Oana Roman, după ce a ajuns în Italia, în mijlocul epidemiei de coronavirus: „Aici totul e...”

Echipajul medical care a ajuns în sat, pentru a-i acorda lui Vasi ajutorul medical necesar, n-a mai putut să facă nimic.

Blestemul din familia lui Vasi. Unchiul lui și-a pus capăt zilelor în același mod

Vasi s-a sinucis la fel cum a procedat și unchiul lui, în urmă cu doi ani de zile. El s-a spânzurat cu un șiret.

De data aceasta, scena lui Vasi a fost mult mai înfricoșătoare, în condițiile în care a filmat tot și a transmis live pe contul lui de Facebook. (Citeste si: O femeie din România a fost prinsă la furat în Italia, dar a fost eliberată de autorități de teama coronavirusului)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate