Primele imagini cu Oana Roman, după ce a ajuns în Italia, în mijlocul epidemiei de coronavirus: „Aici totul e...”

Coronavirusul din Italia nu a oprit-o pe Oana Roman să meargă într-o vacanță de familie alături de soțul și fiica ei.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

 Oana Roman, după ce a ajuns în mijlocul epidemiei de coronavirus


In articol:

Oana Roman a ajuns în Italia, însoțiță de soț și fiica ei, și petrec clipe minunte în familie. Au postat mai multe poze pe rețelele de socializare, în care sunt cu zâmbetul până la urechi, semn că nu se teme deloc de coronavirusul care se răspândește tot ma mult la italieni.

În pozele postate pe pagina ei de Instagram, Oana Roman a împărtășit mai multe poze cu fiica și soțul ei de la Roma. S-au pozat lângă Fontana di Trevi, iar următoarea lor vizită va fi la Vatican.

 Oana Roman, după ce a ajuns în mijlocul epidemiei de coronavirus

Citeste si: Un preot din Iași ține slujbe pentru cei afectați de coronavirus și strânge pomelnice pe Facebook: „Ne pot trimite în comentarii un pomelnic cu cei dragi”

Citeste si: Cel mai titrat boxer român în activitate are o poveste de viață ca un scenariu de la Hollywood! În ring, un dur, acasă... casnicul perfect

Citeste si: Coronavirus! În magazine se duce o luptă aprigă pentru supraviețuire. Imagini șocante cu oameni care se „bat” pe provizii de mâncare

„Am ajuns cu bine la Roma. Aici totul e calm , oamenii nu sunt deloc panicati, e plin de turiști, nu e nici o urma de panică. Prima oprire a fost la Fontana di Trevi . Mâine mergem la Vatican”, le-a transmis Oana Roman urmăritorilor ei.

 

Oana Roman, alături de Marius Elisei, la ziua de naștere a fetiței lor. Isabela a împlinit 6 ani

Oana Roman și Marius Elisei au îngropat securea războiului, de dragul copilului pe care îl au împreună.

În acest weekend, vedeta a sărbătorit cu mare fast ziua de naștere a fetiței lor. Isabela a împlinit 6 ani și a fost în centrul atenției toată ziua.
Oana Roman s-a străduit să îi ofere fiicei sale o zi de naștere memorabilă, într-o locație ca de povești. La eveniment a luat parte și tatăl Marius Elisei, iar la final, s-au pozat toți trei împreună, cu zâmbetul pe buze, asemenea unei familii fericite. (Citeste si: Oana Roman, mai slabă ca niciodată! „Rezultat obținut cu tratamente corporale”)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate