Victimele carnagiului din Ialomița ar fi trebuit să ajungă la muncă. Unde lucrau cele 16 persoane din microbuz

Victimele carnagiului din Ialomița, majoritatea femei, au fost luate de acasă pentru a fi transportate la muncă, la un supermarket din București. Din păcate, cele 17 persoane implicate în accident nu au mai ajuns la destinația finală.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Accidentul grav care s-a petrecut în această dimineață după ce șoferul unui tir a adormit la volan s-a soldat cu nouă morți și alți 7 răniți.

Citeste si: Tragedie în muzica populară românească. Înmormântarea a avut loc în secret, iar soțul artistei nu a fost prezent

Citeste si: Crima din Piața Constituției: 60 de persoane au fost audiate și doar șase supecți au fost reținuți. Despre cine este vorba

Citeste si: Ea a fost femeia secretă din viața lui Fizz! Legătura lor a stârnit multe controverse, mai ales după cearta femeii cu Bianca Drăgușanu

Victimele carnagiului din Ialomița ar fi trebuit să ajungă la muncă. Unde lucrau cele 16 persoane din microbuz

Salvatorii ajunși la fața locului au găsit 9 persoane decedate pe loc și un alt rănit în stare foarte gravă a murit în drum spre spital. Rănitul urma să fie dus la București, dar din cauza stării critice, medicii SMURD au oprit ambulanța la Urziceni.  

Din primele informații, se pare că pasagerii microbuzului lucrau la un supermarket din Caputală și făceau naveta zilnic cu acel microbuz pentru a ajunge la locul de muncă, informează Observator.ro. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 05:00, la scurt timp după ce au plecat din localitatea Munteni-Buzău, din județul Ialomița. 
Impactul s-a produs pe Drumul Național DN2A, Slobozia-Urziceni și în urma ciocnirii violente, ambele autotorisme au ajuns în camp și s-au făcut scrum.
Autoritățile au demarat planul roșu de intervenție, în accident fiind implicate 17 persoane, inclusiv șoferul tirului. 

Alte două femei au fost aduse la Spitalul Bagdasar Arseni din București. O pacientă are multiple traumatisme și ruptură de splină și a fost operată. Cealaltă pacientă este conștientă și e sub supravegherea doctorilor.

Polițiștii au catalogat accidentul din această dimineață ca fiind cel mai grav accident petrecut în țara noastră în ultimii ani. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate