Împăcare bombă în showbiz! O celebră asistentă TV s-a întors în brațele bărbatului de care nu mai voia să audă

Considerată una dintre cele mai sexy vedete de pe micul ecran, Ana Mocanu și-a anunțat, în urmă cu puțin timp, despărțirea de iubitul pentru care renunțase la România și de mutase în Barcelona.

Distribuie pe:

Autor: R.C.M.

fara descriere


In articol:

Cu toate acestea, nu au trecut mai mult de câteva luni și fosta asistentă Tv și-a reconsiderat sentimentele pe care le avea pentru Giani, motiv pentru care, de curțnd, alături de surorile sale, Ana Mocanu a mers în zona Barcelonei, într-o vacanță.

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei: "Am greșit! Îmi cer scuze în fața tuturor"

Citeste si: Turcu de la Puterea dragostei, prins cu minciuna! Are iubită în afara casei? "Un mincinos"

Citeste si: Reacţia şocantă a Ligiei de la Puterea Dragostei când Ella i-a spus că seamănă cu Bianca Drăguşanu! A desfiinţat-o pe divă! "Nu este un model pentru mine" EXCLUSIV!

Doar că, odată ajunsă la Barcelona, Ana Mocanu a decis că ar fi frumos să îl sune pe Giani și să se vadă cu el. Iar în momentul în care cei doi au ajuns față în față, pasiunea pe care au împărtășit-o preț de trei ani a fost mai puternică decât decizia de a nu mai fi împreună. Și, fericiți, cei doi au căzut unul în brațele celuilalt, amintindu-și cu drag de momentele fierbinți petrecute împreună și, pare-se, au luat decizia de a fi, din nou, un cuplu. Normal, o asemenea decizie trebuia să fie anunțată, motiv pentru care, ceva mai discret decât anunțul despărțirii, Ana Mocanu a postat o fotografie care spune totul despre ce sentimente mai are față de Giani. Mai exact, cu spatele, într-o poză alb-negru, Ana Mocanu este cuibărită la pieptul tânărului om de afaceri de origine română din Barcelona, dovedind că sentimentele pe care le are, din nou, pentru el, sunt cât se poate de serioase.

fara descriere

Ana Mocanu i-a mulțumit lui Giani pentru perioada petrecută împreună

La scurt timp după ce a anunțat că este din nou singură, Ana Mocanu a făcut primele declarații despre despărțirea de bărbatul cu care se vedea pentru tot restul vieții. Fosta asistentă TV a dezvăluit în cadrul unei emisiuni Tv care au fost motivele care au dus la separarea de Giani, după ce Ana a renunțat la emisiunea la care era asistentă pentru a se muta în Spania cu acel bărbat. „Normal că zâmbesc. De ce n-aş zâmbi? Este prima declaraţie pe care o fac referitor pe subiectul acesta, să înţeleagă şi lumea. Noi am avut o relaţie extrem de frumoasă timp de trei ani de zile. Între timp au început discuţiile.

Plecarea mea a fost una foarte bruscă, eu după trei săptămâni m-am mutat din ţară. Am plecat şi m-am trezit acolo singură, sufeream foarte mult. Nu aveam pe nimeni, nu mă suna nimeni. Mă recunoşteau oameni, era plin de români. Nu m-am putut adapta. Am depus toate eforturile. I-am zis: îmi pare rău, nu pot, dacă vrei să te întorci cu mine, întoarce-te. s-a întors cu mine. El nu a putut să se adapteze aici pentru că stătea de 13 ani acolo.

Am avut enorm de multe discuţii. Gelozia a fost unul dintre motivele care m-a terminat psihic. Pleca mai mereu, eram la distanţă. Nu îi plăcea. Eu nu aveam voie să merg la nicio petrecere, nu aveam voie să mă machiez, să fac nimic. Am încercat, dar n-a fost să fie. Este important să faci ce simţi în momentul respectiv, nu există reguli în iubire. Iubirea noastră nu a mai fost. Stăteam împreună pentru că trebuia să stăm şi eram obişnuiţi, aveam un business împreună. La un moment dat, acum două săptămâni, ne-am certat extraordinar de tare şi a doua zi am vorbit prieteneşte. Noi aveam nevoie. Era o relaţie care ne încurca pe amândoi. El era extrem de gelos. Aveam un grup de prieteni şi nu puteam să merg la o zi de naştere. La orice bărbat m-aş fi uitat... vrei să ai ceva cu el! Apropiaţii ştiu”. a dezvăluit Ana Mocanu despre iubitul ei pentru o emisiune TV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate