Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a cerut mai mulți bani la salariu și a ajuns să se judece cu directorul liceului la care predă! EXCLUSIV

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian s-a judecat anul trecut cu liceul din Craiova la care predă limba franceză.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Doru Gusman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, nu a renunțat la activitatea didactică, el fiind angajat la un liceu din Craiova ca profesor de limba franceză. Anul trecut, el a dat în judecat conducerea instituției, alături de alți membri ai sindicatului profesorilor.

Doru Gusman a cerut o mărire de 35% a salariului de profesor, începând cu 2017

Gusman a cerut o majorare cu 25% a salariului de bază începând cu anul 2017 precum și una cu 10% pentru activitatea de diriginte. Impresarul a făcut această cerere pe baza modificărilor aduse în legislație începând cu anul 2017 care promitea bani în plus bugetarilor și care, spunea el, nu au fost aplicate corect în cazul său și al altor colegi.

Citeste si: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian mai are o afacere cu bijuterii pe care a mutat-o acasă la interpret! Firma nu mai are activitate de 9 ani!

În plus, Gusman a cerut aplicarea unor dobânzi penalizatoare pentru perioada în care a fost privat de banii care i se cuveneau precum și actualizarea respectivelor sume în funcție de rata inflației.

  

Citeste si: Doliu în lumea fotbalului! A murit John Adrian Ene, fostul portar al echipei Steaua- kanald.ro

Citeste si: Reacţia unui mame care a fost chemată la liceu după ce fata ei s-ar fi drogat în baie: „Îmi urmăriți mie copilul la baie?”- stirileprotv.ro

Citeste si: Unde a mers Petrică Mîțu Stoian cu ceva timp înainte să moară? Alin Gabriel, băiatul lui de suflet, l-a însoțit: “Amintiri”

”S-a solicitat și plata pe viitor a majorărilor/creșterilor salariale, după pronunțarea sentintei, pe baza aceluiași raționament precum și obligarea pârâtei la actualizarea sumelor datorate în funcție de rata inflației, plus plata dobânzii legale penalizatoare aferente, începând cu data nașterii dreptului și până la plata efectivă, invocând prev.art.1530, 1531 C civ, 1535 C Civ, O.G. 13/2011”, se arată în dosar.

Judecătorii i-au oferit doar 10%

Tribunalul Dolj a tranșat rapid problema, după o singură înfățișare dar a dat dreptate doar în parte angajatorilor. Astfel, Doru Gusman s-a ales cu o creștere de doar 10% a salariului de bază, reprezentând sporul pentru orele de dirigenție, suma urmând să fie calculată de la 1 ianuarie 2019 (nu din 2017, așa cum ceruse inițial) și actualizată în funcție de indicele de inflație, plus dobânzi penalizatoare. Toate celelalte cereri au fost respinse.

Citeste si: Scandal între Antonia și Elena Chiriac! Cele două s-au lovit în văzul tuturor, într-un club din Capitală! Ce s-a întâmplat, de fapt- kfetele.ro

Citeste si: Buna Vestire 2023. Este mare păcat dacă faci aceste lucruri!- stirilekanald.ro

Citeste si: Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, amenințat cu moartea de unul dintre cei mai periculoși interlopi din India- radioimpuls.ro

Doru Gusman

”Față de cele expuse mai sus, având în vedere și dispozițiile art. 272 din codul muncii, în conformitate cu care, sarcina probei în conflictele de muncă revine angajatorului, acesta fiind obligat să depună dovezile în apărarea sa până la prima zi de înfățișare, instanța va admite în parte acțiunea, va obliga pârâta să calculeze și să achite membrilor de sindicat reclamanți diferențele de drepturi salariale”, se arată în motivarea instanței.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce s-a petrecut, de fapt, între Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican! Băiatul de suflet al artistului a aflat chiar de la el, înainte să moară: „Există și neînțelegeri”

Cel mai mare secret al lui Petrică Mîțu Stoian. Ce ascundea în propria casă? Un vecin a spus totul după moartea lui: „Rareori invita pe cineva pe la el”

Noi dezvăluiri despre prima iubită a lui Petrică Mîțu Stoian! A dus-o la un film interzis sub 18 ani! ”Am intrat prin spate”

Ce presupune proiectul de plafonare a prețurilor RCA pe jumătate de an. A intrat în dezbatere publică

Buna Vestire 2023. Este mare păcat dacă faci aceste lucruri!

Soția lui Mădălin Ionescu, în culmea fericirii după ce a ieșit de la medic! Vedeta a ieșit din cabinet și a vorbit despre sarcină, iar bucuria i se poate citi pe chip

Ofertă uriașă pentru Clara Chia Marti din partea unei publicații pentru un interviu despre Shakira și Pique

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies