În ce condiţii financiare a murit Ilie Balaci? Care a fost cel mai mare salariu pe care l-a luat marele fotbalist vreodată

Fosta mare glorie a Craiovei Maxima, Ilie Balaci, nu s-a plâns niciodată de bani

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Ilie Balaci a încetat din viaţă, duminică dimineaţă, în urmă unui stop cardio-respirator! În vârstă de 62 de ani, cel căruia suporterii fotbalului românesc îi spuneau “Minunea Blonda” a închis ochii pentru totdeauna în casa părintească, fără ca medicii să mai poată face nimic pentru el!

fara descriere

În urmă lui, Balaci a lasat multe regrete, dar şi o familie pe care a iubit-o şi a respectat-o întotdeauna! “Toti banii pe care îi câştig sunt pentru feţele mele şi pentru nepoţi. Nu vreau să păstrez nimic pentru mine. Trăiesc bine, nu îmi doresc nimic în plus”, dezvăluia vedetă balonului rotund în urmă cu ceva vreme în presă. (vezi care au fost rezultatele de la autopsia lui Ilie Balaci)

fara descriere

Ilie Balaci a murit bogat! Banii agonisiţi erau din Emiratele Arabe!

Mai mult, el a şi detaliat şi de ce avea un nivel de trai ridicat, în ciudă faptului că, în anii comunismului, atunci când el juca, nu se dădeau sume mari, şi mai ales la Universitatea Craiova.

Ilie Balaci a murit bogat, mai ales ca a câştigat bine din fotbal în perioadă în care a fost antrenor în Emirate. “Cel mai mare salariu a fost de 900.000 de dolari pe an! Erau bani mulţi atunci”, a spus regretatul mare om de fotbal într-un interviu acordat ziaristor de la gsp.ro! Citeste declaratia integrala pe stirilekanald.ro
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate