„În viață nu putem să spunem că soțul nostru e proprietatea noastră”. Elena Merișoreanu, detalii neștiute despre căsnicie și infidelitatea soțului ei | EXCLUSIV

Elena Merișoreanu a dezvăluit detalii neștiute din interiorul căsniciei ei. Celebra interpretă de muzică populară a vorbit, cu jurnaliștii WOWbiz.ro despre mariajul de aproape 50 de ani alături de Viorel Croitoru.

Autor: Ionela Pruna

In articol:

Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru au un mariaj de aproape 50 de ani, iar căsnicia lor a fost presărată cu bune și cu rele.

Interpreta de muzică populară vorbește foarte frumos despre bărbatul care i-a fost alături aproape cinci decenii, soțul ei fiind cel care a ținut casa și căruia nu poate să îi reproșeze absolut nimic.

Totuși, în cei aproape 50 de ani de căsnicie, cuplul format din Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru s-a confruntat și cu un episod nu tocmai plăcut. În urmă cu câteva săptămâni, interpreta de muzică populară a vorbit despre infidelitatea din tinerețe a soțului ei, dar și despre cum a amenințat-o pe amanta de la momentul respectiv.

Elena Merișoreanu, detalii despre infidelitatea soțului ei

Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru se bucură de o frumoasă poveste de dragoste, iar unul dintre ingredientele secrete pare să fi fost înțelepciune. Celebra interpretă de muzică populară are doar cuvinte de laudă cu privire la soțul ei.

Citeste si: Elena Merișoreanu a amenințat-o cu moartea pe amanta soțului ei! „Te-am crezut sora și prietena mea, și tu trăiai cu bărbatul meu”

Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară spune că și dacă s-ar naște a doua oară, tot pe Viorel ar vrea să îl ia de soț și să ăi fie alături toată viață. Totuși, în trecut a existat un episod care nu a fost tocmai pe placul artistei așa cum ar fi normal pentru orice femeie. Vedeta a vorbit în trecut despre infidelitatea soțului ei. La acel moment, artista l-a iertat, iar „securea războiului” a fost de mult timp îngropată.

Eu am o relație foarte lungă, aproape 50 de ani de căsătorie, fără întrerupere, cu bune cu rele(...) Mama mi-a dat atât de frumoase sfaturi, când am fost la o cumpănă, m-am dus revoltată la mama, i-am spus ‘Eu divorțez. Divorțezi, ai doi copii!

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Găsești fericirea ta, dar pentru copii ce faci? Cresc, fiind și fete, trebuie să aibă și ele o protecție(...) Iau un cuțitaș și mă duc: Ascultă, păi eu te-am considerat sora mea și prietenă, și tu trăiai cu bărbatul meu. Și știu tot. Uite, în vitrină, acolo, ai scos paharele de cristal, ai făcut cutare. Că eu am văzut modificări în casă. Te tai, te bagă soră-mea în sac și te arunc pe gârlă”, a povestit Elena Merișoreanu la Antena Stars, în urmă cu câteva săptămâni.

Jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu Elena Merișoreanu și au vorbit despre momentul infidelității soțului ei, iar artista a mărturisit că episodul s-a petrecut demult, în tinerețe.

„În viață nu putem să spunem că soțul nostru e proprietatea noastră”. Elena Merișoreanu, detalii neștiute despre căsnicie și infidelitatea soțului ei | EXCLUSIV

Elena Merișoreanu în platoul Kanal D

[Sursa foto: Captură YouTube]

Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru, un mariaj de aproape cinci decenii

Artista ne-a dezvăluit că bărbatul pe care l-a ales în urmă cu aproape 50 de ani, i-a fost alături în fiecare zi și a fost soțul perfect, căruia nu are ce să îi reproșeze. Mai mult decât atât, Elena Merișoreanu spune că și dacă ar fi să se nască a doua oară și să se căsătorească a doua oară tot pe Viorel l-ar alege.

Citeste si: Cătălin Măruță, sunat de Andra în timpul filmărilor! Ce i-a putut spune artista, chiar la miezul nopții: „Nu mă speria!”

„Eu și soțul avem aproape 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. În viața nu putem să spunem că soțul nostru este proprietatea noastră.

Eu am fost plecată și câte 4-5 luni din țară, în tinerețe. Fetele mele au fost crescute de părinții mei la țară, le-au educat frumos, ca orice copii care sunt crescuți în familii de bunici.

Eu niciodată nu i-am reproșat asta soțului meu, pentru că dacă ar fi să mă mai nasc și să mă mai mărit o dată, tot cu el m-aș mărita pentru că a păstrat casa și a văzut de ea. Eu nu am dus lipsă de nimic, nu m-a neglijat, deci nu știu cum să spun, eu mă mai iau și de fetele astea tinere când ne mai vedem la evenimente și le spun: măi voi credeți că e proprietate voastră? Voi chiar credeți că dacă vă înșală o dată, cine știe poate vine cu mai mult drag acasă”, le-a povestit Elena Merișoreanu jurnaliștilor WOWbiz.ro.

„În viață nu putem să spunem că soțul nostru e proprietatea noastră”. Elena Merișoreanu, detalii neștiute despre căsnicie și infidelitatea soțului ei | EXCLUSIV

Elena Merișoreanu

[Sursa foto: Facebook]

În ce relație a rămas Elena Merișoreanu cu fosta amantă a soțului ei

Celebra interpretă de muzică populară nu i-a reproșat niciodată soțului ei nimic cu privire la infidelitatea din trecut, iar în ceea ce o privește pe femeia care a intervenit în căsnicia lor în urmă cu zeci de ani, Elena Merișoreanu spune că au rămas totuși prietene.

„Eu am rămas prietenă cu acea fostă colegă a mea și astăzi eu nu i-am reproșat soțului nimic pentru că nu am avut niciun motiv să îi reproșez pentru că el a fost un om perfect în căsnicie”, le-a mărturisit Elena Merișoreanu, jurnaliștilor WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Theo Rose a izbucnit în lacrimi pe scenă, la propriul concert. S-a lăsat cu cerere în căsătorie, chiar sub privirile fanilor

„Nu trebuie să ne judecăm colegii pentru că noi știm cât de greu se câștigă pâinea”. Elena Merișoreanu le ia apărarea colegilor de breaslă după afirmațiile lui Gheorghe Turda |...

„Lumea vine după Jador ca după Sfintele Moaște”. Elena Merișoreanu, impresionată de succesul tânărului artist | EXCLUSIV

Vor apărea schimbări în viața a 4 zodii în această lună

Elena Udrea, DE NERECUNOSCUT! Nimeni nu ar mai recunoaște-o acum

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

De unde vine denumirea de „taxi”. Povestea pe care călătorii trebuie să o știe

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies