Încă opt decese provocate de coronavirus. Bilanţul a ajuns la 290

Încă opt decese provocate de coronavirus au fost anunţate sâmbătă după-amiază, bilanţul ajungând la 290.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că încă opt persoane au murit din cauza infectării cu coronavirus, informează News.ro. 

Bilanţul total al deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 290

Un bărbat de 75 de ani, din judeţul Bacău. internat în Spitalul Moineşti în data de 02.04.2020 cu pneumonie interstitială şi în aceeaşi zi transferat la Spitalul Oneşti - Boli Infecţioase, a murit în 10 aprilie, la o săptămână după diagnosticarea cu COVID - 19. Suferea de insuficienţă renală acută, adenom de prostată, insuficienţă hepatică acută. 

Citeste si: Cercetătorii susțin că știu când va fi gata leacul pentru COVID-19: „Există șanse ca până...”

O femeie de 67 de ani, din judeţul Timiş, care în data de 09.04.2020 a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara de unde s-a transferat în Spitalul CFR Timişoara (stationar), a decedat tot în 10 aprilie, în aceeaşi zi fiind diagnosticată cu coronavirus, testul fiindu-i făcut cu o zi în urmă.

Citeste si: Roxana Marinescu, primele declarații și imagini de pe patul de spital: „I s-a zis să bea apă de la toaletă”

Femeia avea neoplasm bronhopulmonar, obezitate, diabet zaharat tip II, tumora glanda suprarenala stanga.

Un alt deces este cel al unui bărbat, de 78 de ani din judeţul Iaşi. Internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Iaşi - Gastroenterologie, diagnosticat în 25 martie şi decedat în 11 aprilie. Avea hepatocarcinom multicentric, cirozaă decompensată, hepatită virală tip C.

Un bărbat de  78 ani din municipiul Bucureşti. Internat în Spitalul Sf. Ioan Bucureşti în 05.04.2020 şi transferat în ATI - Spital Colentina în data de 06.04.2020, în comă, diagnosticat cu COVID - 19 la internare, a murit în data de 10.04.2020. El avea şi alte afectiuni asociate

Un bărbat,de 54 de ani din judeţul Suceava a murit în 7 aprilie, la domiciliu, ulterior, stabilindu-se că fusese infectat cu coronavirul. Nu a vea comorbidităţi.  

Un bărbat de 27de  ani din judeţul Suceava a decedat în 6 aprilie, diagnosticarea cu COVID - 19 fiind determinată trei zile mai târziu. Comorbidităţi: fibrilatie atriala paroxistica, sindrom de colestază şi citoliză, şoc septic pulmonar. El era consumator alcool.

O femeie de 98 de ani din judeţul Suceava a murit în 1 aprilie, la domiciliu, fiind diagnosticată în 9 aprilie.

O altă victimă a coronavirusuui este un bărbat de  47 de ani din judeţul Suceava, decesul survenind în 5 aprilie, iar patru zile mai târziu, resultatul testului a fost pozitiv.

Bărbatul suferea de hipertensiune arterială, obezitate.

Citeste si: Trei suceveni sunt cercetați după ce au părăsit zona de carantină pentru a merge la muncă în Germania

Citeste si: Inițiativa naționala de strângere de fonduri, #separaţidarîmpreună, demarată de Timișoreana alături de Crucea Roșie Română, lansează melodia „Împreună” in prima zi de Paste


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate