Încă un deces, în urma incendiului de la Matei Balș! Bilanțul se ridică la 12 morți

Un pacient în vârstă de 89 de ani care a fost transferat de la Institutul ”Matei Balș” a decedat la Spitalul Marius Nasta din Capitală.

Incendiul de la Spitalul Matei Balș din Capitală
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Ministerul Sănătății a transmis că a fost informat despre un deces în rândul pacienților care s-au aflat în pavilionul 5 al Institutului ”Matei Balș” din Capitală în timpul tragediei din 29 ianuarie 2021.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 89 de ani, transferat după incendiul la Spitalul Marius Nasta din București.

Din primele informații, pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă a noului coronavirus și totodată avea la activ mai multe afecțiuni asociate cu boala.

Citeste si: Imagini cutremurătoare surprinse la Institutul Matei Balș. Pacienții nu mai au loc în saloane și au fost mutați în paturi improvizate pe holuri

Bărbatul de 89 de ani este a 12-a victimă după tragedia care a avut loc la Institutul ”Matei Balș” din București. Potrivit unor surse, în urma unei anchete medico-legală se va stabili cu exactitate cauzele decesului bărbatului.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Peste 100 de persoane au fost evacuate din spital

La momentul tragediei peste 100 de persoane au fost evacuate. În urma incendiului, rudele pacienților au fost disperați pentru că nu știau ce se întâmplă. La momentul transmiterii știrii, oamenii au venit în fața spitalului ”Matei Balș” pentru a se interesa de starea acestora. 

Un bărbat povestise că a aflat de incendiu de la televizor, iar în acel moment nu știa nimic de persoana din familia sa care era internată la Institutul ”Matei Balș”.

Citeste si: De ce nu au fost sunați aparținătorii pacienților de la Institutul Matei Balș! Motivul invocat de ministrul Sănătății

Totodată, oamenii sunt extrem de revoltați pentru situația tragică, mai ales că incendiul devastator vine la doar câteva luni după ce alte 15 persoane au murit în Piatra Neamț, la

secția de ATI. De precizat este că că la scurt timp după incendiul de la Matei Balș, în alte două spitale din București s-a dat alarma, iar unul din ele a fost umplut cu fum.

Incendiul de la Spitalul Matei Balș din Capitală
Incendiul de la Spitalul Matei Balș din Capitală

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Polițiștii din Sibiu sunt în alertă! O femeie a dispărut fără urmă

Cum arată acum bărbatul care a primit primul transplant simultan de mâini și față! Este o premieră în domeniul medical

Andreea Antonescu este încă măritată cu Traian Spak, dar au bunurile împărțite! „Nu mi-a cerut cadourile înapoi”

Horoscop Zilnic Vineri 26 Februarie 2021: Peștii sunt sfătuiți să prindă curaj și să ia decizii

Bombă totală în emisiunea lui Turcescu: Cine va fi în locul lui Klaus Iohannis

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Sfântul Sinod s-a întrunit și a luat decizia finală. Ce se întâmplă cu Botezul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies