Încă un deces, în urma incendiului de la Matei Balș! Bilanțul se ridică la 18 morți

Un pacient în vârstă de 68 de ani care a fost transferat de la Institutul ”Matei Balș” a decedat la Spitalul Clinic de Urgență ”Sf. Pantelimon” din București.

Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Ministerul Sănătății a transmis că a fost informat despre un deces în rândul pacienților care s-au aflat în pavilionul 5 al Institutului ”Matei Balș” din Capitală în timpul tragediei din 29 ianuarie 2021.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 68 de ani, transferat după incendiul la Spitalul Clinic de Urgență ”Sf. Pantelimon” din București. Din primele informații, pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 şi prezenta multiple afecţiuni asociate. 

Citeste si: Frigul din saloanele în care stăteau pacienții internați la Intitutul Matei Balș! „Ne-am temut mereu că putem ajunge la o astfel de tragedie”

Bărbatul de 68 de ani este a 18-a victimă după tragedia care a avut loc la Institutul ”Matei Balș” din București. Potrivit unor surse, în urma unei anchete medico-legală se va stabili cu exactitate cauzele decesului bărbatului.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Încă un deces, în urma incendiului de la Matei Balș! Bilanțul se ridică la 18 morți
Incendiul de la Spitalul Matei Balș din Capitală

Peste 100 de persoane au fost evacuate din spital

La momentul tragediei peste 100 de persoane au fost evacuate. În urma incendiului, rudele pacienților au fost disperați pentru că nu știau ce se întâmplă. La momentul transmiterii știrii, oamenii au venit în fața spitalului ”Matei Balș” pentru a se interesa de starea acestora. 

Un bărbat povestise că a aflat de incendiu de la televizor, iar în acel moment nu știa nimic de persoana din familia sa care era internată la Institutul ”Matei Balș”.

Citeste si: Florin Cîţu anunță faptul că oferă ajutoare după tragedia de la Institutul Matei Balș! "Fiecare familie va primi câte 5.000 de lei..."

Totodată, oamenii sunt extrem de revoltați pentru situația tragică, mai ales că incendiul devastator vine la doar câteva luni după ce alte 15 persoane au murit în Piatra Neamț, la secția de ATI. De precizat este că că la scurt timp după incendiul de la Matei Balș, în alte două spitale din București s-a dat alarma, iar unul din ele a fost umplut cu fum. 

Continuă audierile în cazul incendiului de la Matei Balș

Ancheta și audierile în cazul incendiului care a avut loc vineri dimineața la Institutul ”Matei Balș” din Capitală continuă. Potrivit procurorului de la Parchetul Tribunalului București, Alexandru Anghel, izbucnirea focului pare să fi fost urmată de explozii ale unor tuburi de oxigen. 

Au fost solicitați să ajute la derularea anchetei și specialiştii Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă – INSEMEX Petroşani.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Raed Arafat a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu românii care nu se vaccinează: „În România noi am...”

Calvarul prin care a trecut o bătrână înainte să moară! S-a infectat cu coronavirus în spital și și-a rupt șoldul. Acuzațiile grave ale fiicei

Patroana unui cunoscut restaurant din Capitală, anchetată într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani! Kera Calița: „Eu sunt negustor cinstit”

Lidia Buble reacționează, după ce s-a aflat că Ramona și Răzvan au o relație

Boala care face ravagii în pandemie! Efectele negative se resimt deja

Nu combinați brânza cu aceste medicamente! Vă poate crește tensiunea arterială până la moarte! Nutriționistul Lygia Alexandrescu avertizează

Primul milionar al României și-a dezvăluit rețeta succesului. Poveste demnă de Hollywood

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies