Incendiu la sediul unei primării din Timiș! Clădirea Primăriei Pietroasa a fost distrusă de flăcări

Incendiu la sediul Primăriei Pietoasa! Incendiul a izbucnit în noaptea de duminică spre luni și a distrus în totalitate clădirea.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Incendiu la sediul Primăriei Pietoasa! Pompierii ISU Timiș au declarat că noaptea trecută, la 3:50 au fost contactați pentru a interveni în stingerea incendiului de la Primăria Pietroasa din județul Timiș. La locul intervenției s-au deplasat de urgență 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime, 1 echipaj SMURD, 2 autospeciale de serviciu și 17 pompieri.

Citeste si: Incendiu de mari proporții la Ighișu Nou. Trei bărbați au suferit arsuri de gradul unu și doi pe o mare parte din corp

Citeste si: Salvamontista bătută acum 4 ani de un interlop în stațiunea Straja s-a făcut instructor de escaladă FOTO

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Incendiu în Timișoara! Casa manelistei Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, mistuită de flăcări!

Incendiu la sediul unei primării din Timiș! Clădirea Primăriei Pietroasa a fost distrusă de flăcări

Incendiul se manifesta violent la acoperișul primăriei pe o suprafață de aproximativ 250 mp și la o încăpere din cadrul acestea, precum și la acoperișul anexei unde se afla centrala termica și magazia de lemne.

Au fost evacuate parțial o parte din bunurile primăriei, împreună cu alte documente.

„Incendiul se manifesta violent la acoperișul primăriei pe o suprafață de aproximativ 250 mp și la o încăpere din cadrul acestea, precum și la acoperișul anexei unde se afla centrala termica și magazia de lemne. Au fost evacuate parțial o parte din bunurile primăriei, împreună cu alte documente. Încendiul este lichidat, in aceste momente se intervine pentru înlăturarea efectelor negative. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Salvatorii s-au luptat cu flacarile pana in jurul orei 7.00.

Cauza probabilă de incendiu va fi stabilită în cursul zile, după efectuarea cercetărilor de către personalul specializat. Cu privire la pagubele rezultate în urma incendiului, cauza probabila de incendiu și poze de la locul intervenției, revenim cu detalii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate