Începe războiul între Raluca Podea și Brigitte? Fosta iubită a lui Florin Pastramă a căutat-o noua lui soție: „Nu era normal să...”

Raluca Podea pare gata de război cu soția lui Florin Pastramă, Brigitte. Blondina a căutat-o pe brunetă.

Autor: M.B.

In articol:

Brigitte și Florin Pastramă au devenit unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc atunci când s-au cuplat deși erau așteptați acasă de logodnicii lor de la vremea respectivă, Cornel Oană și Raluca Podea.

Dacă multă lume nu a crezut în povestea de dragoste dintre brunetă și afacerit, ei au reușit să demonstreze sinceritatea sentimentelor și intențiilor lor.

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit civil pe data de 27 mai, la Primăria Voluntari. Cu toate că au rupt legăturile cu foștii parteneri, Raluca Podea pare să nu fie împăcată cu felul în care s-a terminat relația lor. Furioasă încă după ce a fost umilită în mod public de cel care ruma să-i devină soț, ea ar fi căutat-o pe Brigitte. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Florin Pastramă, care a fost deranajat de gestul blondinei.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

„Vreau să-i mulţumesc Ralucăi Podea pentru viaţa pe care am avut-o. Dar nu era normal să vină să spună anumite lucruri.

Pe mine nu m-a căutat, am înţeles că a căutat-o pe Brigitte”, a declarat el conform Cancan.

Citeste si: Ramona Gabor, decizie radicală: „M-am întors în Dubai” De ce nu mai vrea să se mute în America, la Monica

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce Raluca a spus că fostul e iubirea vieții ei! „Nu îmi mai dați sute de mesaje că a făcut aia...”

Citeste si: Roxana, tânăra care a primit 600.000 de dolari de la iubitul american, reacție halucinantă! Jay a fost prins cu droguri: „Este un om serios”

Prima declarație făcută de Raluca Podea după ce a aflat că Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit

„Prefer să nu comentez. Nu mă interesează. Fiecare are viaţa lui”, a spus Raluca Podea la scurt timp după ce Brigitte a devenit doamna Pastramă.

La momentul respectiv frumoasa blondină a preferat să fie reținută în declarații și să lase cuvintele acide, probabil, pentru noua doamnă Pastramă. Deși nu a mai vorbit în presă despre ei, e clar că episodul a fost unul care a afectat-o. Înainte de nuntă ea a recunoscut de mai multe ori că este dezgustată de felul în care s-a purtat cel care îi jurase iubire și fidelitate. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies