„Închiderea lumii” a împins-o spre gestul extrem. S-a sinucis de teama coronavirusului

Răspândirea coronavirusului are impact puternic asupra oamenilor din întreaga lume. Pandemia ne-a închis în case, iar unele persoane nu reușesc să facă față acestei izolări și recurg la gesturi greu de imaginat.

Distribuie pe:

„Închiderea lumii” a împins-o spre gestul extrem. S-a sinucis de teama coronavirusului.

Nu a făcut față „închiderii lumii”

Este și cazul lui Emily Owen, o tânără chelneriță din Anglia, care a murit la spital, la scurt timp după ce a încercat să își pună capăt zilelor. E greu de imaginat cum frica de necunoscut ne poate impinge uneori spre gesturi extreme.


In articol:

Emily avea o viață normală înainte ca lumea să se întoarcă pe dos. Și cu toate că suferea de o formă de autism, tânăra se lupta zilnic pentru a fi în conformitate cu normele societății. Teama de a sta izolată de lume a împins-o, însă, spre ceea ce avea să îi aducă moartea.

Citeste si: Silvia Ionita, mesaj emotionant pentru copiii aflati in grija SOS Satele Copiilor „Abia astept sa va strang in brate! O sa ne revedem cand totul se va termina cu bine”

Citeste si: Coronavirus România. Au fost înregistrate 14 decese

Citeste si: INCREDIBIL! Ce a pus-o Duban pe Grațiela să jure la scurt timp după ce faimoasa a fost eliminată de la Survivor România! ”Este primul lucru pe care ți-l cer”

Familia tinerei de 19 ani a declarat că aceasta nu a reușit să facă față „închiderii lumii”. Odată ce planurile i-au fost date peste cap, Emily a rămas undeva blocată în interior și a hotărât să se sinucidă. Cu adevărat trist este că persoane ca ea, sunt multe, iar ele au nevoie de sprijin pentru a depăși problemele mintale cauzate, nu neaparat de teama de virus în sine, ci de cea a izolării complete de lumea cu care erau obișnuite.

Cu doar câteva zile înainte să recurgă la gestul cumplit, Emily i-a avertizat pe cei dragi, dar nimeni nu și-ar fi închipuit că tocmai ea va atenta asupra propriei vieți.

„Mai multe persoane vor muri în această perioadă și nu din cauza virusului propriu zis. Mulți se vor sinucide”, le-a spus Emily apropiaților.

„Frica de necunoscut a dus-o la marginea prăpastiei”

Familia fetei a rămas șocată după această întâmplare, iar asta pentru că adolescenta era foarte preocupată de acest subiect, de „impacturile izolării asupra sănătății mintale”. Mai mult decât atât, fata a plănuit și să îi ajute pe cei care se luptă să facă față din punct de vedere emotional.

„Închiderea lumii” a împins-o spre gestul extrem. S-a sinucis de teama coronavirusului.

Din păcate, ea singură nu a reușit să înfrunte acea teamă de necunoscut și a murit duminică pe patul de spital, după ce gestul a dus-o într-o stare critică, iar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a o readuce la viață.

„Frica de necunoscut a condus-o spre marginea prăpastiei”, au spus părinții fetei.

„Suntem cu toții absolut devastați, dar și enorm de mândri de tot ce a realizat în viața ei. Sunt atâția oameni care ne-au trimis mesaje spunând cât de mult le-a ajutat Emily să depășească momente grele. A avut un impact pozitiv asupra celor din jurul său”, a scris sora ei pe rețelele de socializare.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate