Incredibil! Ce a scris un oltean in declaratia pe propria raspundere: "Am plecat pe carare pana la..."

Declaratia care i-ar apartine unui oltean a devenit virala pe net.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

declaratie-pe-propria-raspundere


In articol:

Pe site-urile de socializare circula o declaratie pe propria raspundere despre care se spune ca i-ar apartine unui oltean. Postarea a devenit virala. Ce explicatii a dat barbatul, care este motivul si locul deplasarii?

Declaratia pe propria raspundere care face inconjurul Romaniei ar fi fost completata de Paste, pe 19 aprilie. Barbatul sustine ca merge in vizita la un vecin, apoi se va intoarce rapid acasa.

Ce a scris un oltean in declaratie pe propria raspundere: "Am plecat pe carare pana la vecinu'"

"Declaratie

Am plecat pe carare pana la vecinu'. Declar ca nu stau mult, numa' o tara.

Ma duc pana la el ca sa ciocnesc un ou cu el. Tot pe carare ma intorc acasa", este textul care face deliciul internautilor si care s-a propagat rapid.

Marcel Vela a făcut anunțul! Se vor da amenzi și după data de 15 mai. Ce se întâmplă cu declarația pe proprie răspundere?

Marcel Vela a revenit cu precizări referitoare la data de 15 mai. Ministrul de Interne a spus că s-a găsit o metodă legală prin care românii vor putea fi sancționați dacă încalcă deciziile din Starea de Alertă.

Marcel Vela a declarat, la Digi24, după decizia CCR privind amenzile din timpul stării de urgență, ca a fost găsită o soluție legală, astfel încât, după data de 15 mai, românii să poată fi sancționați dacă încalcă deciziile din Starea de Alertă.

"Toate regulile vor avea si variante de sanctiuni in baza unor legi care sanctioneaza nerespectarea decizilor. Vom avea metode ca cei care fac gesturi reprobabil, discutabile, sa fie sanctionati intr-o firma sau alta conform legii”, a declarat Marcel Vela.

Citeste si: Coronavirus. Incepe testarea in masa a populatiei. Anuntul lui Alexandru Rafila

Citeste si: Cinci angajați și 45 de pacienți dintr-un azil din Cluj, confirmați cu coronavirus. Care este starea lor

Citeste si: Continuă calvarul pentru Olivia Steer, care se bate de 13 ani prin tribunale pentru averea uriașă a familiei sale! Miza este un teren de 30 de hectare cu pădure și pășune!

Operatorii economici, în general, de exemplu cei care vor avea peste 50 de angajaţi vor fi obligaţi ca să-şi decaleze activitatea, programul astfel încât să fie o presiune cât mai mică pe transportul public în comun. Ca să dau un exemplu, dacă aveţi 60 de angajaţi, 20 să înceapă programul la 7, 20 la 8 şi 20 la 9 dimineaţa, ceea ce înseamnă o reducere a presiunii pe transportul public în comun cu două treimi.

În altă ordine de idei, vor fi obligaţi să se doteze cu termometre digitale, astfel încât să poată verfiica temperatura corpului angajaţilor sau cumpărătorilor la magazine, saloanele de înfrumuseţare să se doteze cu tot ceea ce ţine de dezinfecţie, de curăţenie, de programarea clienţilor, toate condiţiile pe care noi le-am anunţat încă de acum câteva zile, iar odată cu afişarea lor fiecare om care este interesat, care doreşte să afle aceste condiţii să poată lua act de ele şi să putem să le implementăm cu succes", a detaliat el.

În ceea ce privește părăsirea localitatății de domiciliu, Vela a declarat:

"Pot părăsi localitatea în anumite condiţii, condiţii pe care le vor respecta, pentru că ele vor fi implementate într-o decizie a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

Săptămâna viitoare vom anunţa în mod oficial dacă va fi nevoie sau nu va fi nevoie de declaraţia pe propria răspundere şi dacă va fi nevoie doar în ce condiţii", a menţionat el.

Vela a explicat că după ce hotărârea CNSSU va fi publicată în Monitorul Oficial, regulile vor avea şi "variante de sancţiune dacă nu vor fi respectate, în baza unor legi care sancţionează nerespectarea deciziilor CNSSU".

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate