Incredibil, ce coroană imensă i-a făcut iubita lui Nicu Maharu! Ce a scris pe ea a emoționat însă pe toată lumea

Iubita lui Nicu Maharu a socat la priveghi! Ce a scris pe coroana imensa pe care i-a adus-o.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Moartea lui Nicu Maharu a indurerat foarte multa lume. Iubit de oamenii obisnuiti, cu care se purta prieteneste, dar si de cei cu care facea business-uri, afaceristul a plecat de pe lumea aceasta regretat de toti.

Cei mai afectati insa, asa cum era firesc, au fost membrii familiei, dar si Iustina, iubita lui, femeia care i-a fost aproape dupa despartirea de Simona Sensual! Ei l-au plans cu lacrimi amare pe Nicu Maharu in cele doua zile de priveghi si nu s-au dezlipit de la capataiul lui.

fara descriere

Citeste si: Leo de la Strehaia, speriat cumplit! ”Mi-e frică că o să mor, ca Maharu”

Citeste si: Nicu Maharu, înconjurat de interlopi, lăutari și familie! Câți bani se ”aruncă” pe catafalcul fostului iubit al Simonei Sensual

Citeste si: Priveghi cu fast! Interlopii au făcut chetă pentru funeraliile lui Nicu Maharu

Iustina, iubita lui Maharu, a socat la priveghi! Coroana pe care a facut-o avea aproape doi metri

Daca fiul si fiica afaceristului au fost daramati si abia de s-au mai tinut pe picioare, Iustina, iubita lui Maharu, a socat la priveghi! Femeia, care a venit special din Germania, sa il conduca pe ultimul drum pe omul pe care l-a avut in suflet ani de zile, a adus in caminul din Ghimpati, acolo unde este depus sicriul, o coroana imensa, de aproape doi metri, din flori alb cu rosii! Mai mult, reporterii Wowbiz.ro va prezinta in premiera si ce mesaj emotionant a scris pe ea..."vei ramane in sufletul meu", o dovada clara a sentimentelor pe care le-a simtit pentru regretatul afacerist.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate