Vedete

Nicu Maharu, înconjurat de interlopi, lăutari și familie! Câți bani se ”aruncă” pe catafalcul fostului iubit al Simonei Sensual

Și astă seară este forfotă mare la priveghiul lui Nicu Maharu! Uite câți bani dau prietenii lui, cu o zi înainte de înmormântare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

În seara aceasta, familie, lumea interlopă, dar și lăutarii s-au strâns, din nou, la căpătâiul lui Nicu Maharu. Fiecare a strâns bani pentru înmormântarea interlopului. La priveghi și-a făcut apariția și manelistul Sandu Vijelie, fratele lui Vali Vijelie.

Iustina, prietenă bună cu Nicu Maharu, a oferit în această seară, la priveghi, nu mai puțin de 2000 de lire la lăutari. Foarte mulți oameni sunt strânși în jurul lui, îl plâng și mai petrec timp alături de el, pentru a-l vedea pentru ultima oară, înainte de înmormântarea care va avea loc mâine, în comuna Ghimpați.

Citeste si: Halucinant! O tânără de 24 de ani a murit, după ce s-a îndopat cu biscuiți cu ciocolată

Mai mulți interlopi, la căpătâiul lui Nicu Maharu

Interlopii au făcut chetă pentru a-l putea înmormânta pe Nicu Maharu în Ghimpați. Înainte ca acesta să-și dea ultima suflare, în locuința lui a mers un duhovnic. La puțin timp, s-a stins din viață. Pe contul lui Nicu Maharu a apărut, însă, în urmă cu o seară, imagini live de la priveghiul ”Regelui petrecerilor”. Zeci de oameni s-au strâns în jurul lui, pentru a-și lua rămas bun pentru ultima oară. În mijlocul sălii, se află trupul neînsuflețit al fostului iubit al Simonei Sensual, iar în jurul sicriului se află oamenii dragi. Mai mult decât atât, la căpătâiul lui s-a și cântat!

Citeste si: Andreea Bălan a ieșit din operație! Poză horror de pe patul de spital: ”Operația mă doare cât celelalte două la un loc”

Ca să aibă parte de o înmormântare ”faraonică”, interlopii au pus mână de la mână. În prima zi de priveghi, foarte multe persoane s-au strâns în jurul lui, ba chiar o parte din prietenii la cataramă ai lui au făcut live pe rețelele de socializare, arătând imagini de la Căminul Cultural din Ghimpați, acolo unde trupul lui este depus. La căpătâiul lui a cântat chiar fratele lui Vali Vijelie, Sandu Vijelie.  Trupul neînsuflețit al lui Nicu Maharu a fost depus în Comuna Ghimpați, în județul Giurgiu, la Căminul Cultural. De asemenea, Nicu Maharu va fi înmormântat sâmbătă, la ora 13:00. 

 

 

Galerie foto