Incredibil! Ce face Loredana Chivu în fața clubului unde s-a dus să se distreze cu None de la Puterea Dragostei VIDEO EXCLUSIV

Loredana Chivu este în centrul atenției mereu, indiferent de locul în care se află. Și e mereu asaltată de bărbați!

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Mădălin None, fostul concurent de la Puterea Dragostei, ar putea să fie gelos. Iubita sa este mereu asaltată de bărbați, chiar dacă aceasta este la distracție în club. Loredana Chivu are contracte cu numeroase cluburi, în special de afară, unde dansează. Însă, blonda este asaltată de bărbați mereu. Chiar și atunci când este la distracție cu iubitul ei, deci în timpul liber!

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe Loredana Chivu chiar la intrarea într-un club celebru de la mare. Blonda super-sexy ca deobicei este cu câțiva bărbați, cel mai probabil fani, care se pozează de zor cu Loredana. None nu este lângă ea, semn că nu este gelos.

Citeste si: Loredana Chivu șochează din nou! Cum s-a dus îmbrăcată la slujba de Înviere

Citeste si: Bombă! Cu ce se ocupă cu adevărat Loredana Chivu? Iubita lui None câştigă mii de euro, lunar! Ce crezi că face? EXCLUSIV!

Citeste si: Se ştie că None este pasionat de maşini, dar uitaţi colecţia FABULOASĂ de autoturisme de lux a Loredanei Chivu! Conduce doar "bijuterii" de zeci de mii de euro! FOTO!

Loredana Chivu și None ar putea intra la Puterea Dragostei ca un cuplu

Loredana Chivu și Mădălin None formează un cuplu de puțin timp. None, unul dintre cei mai votați foști concurenți de la Puterea dragostei, nu și-a găsit iubirea în show, ci în afara lui, ]n persoana unei blonde super-sexy, Loredana Chivu. Deși o perioadă cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, recent, None a făcut declarații pentru WOWbiz.ro în care a dezvăluit detalii despre cuplu.

"Suntem de ceva vreme împreună, am petrecut ultimele numai zile amândoi, ne înțelegem bine. Este o femeie puternică, o femeie care știe ce vrea, sexy și cu multe calități. Dacă voi reintra în show (n.r. la Puterea Dragostei), ea și-a exprimat dorința și, spun în premieră acest lucru, că va veni după mine. Atât de puternică este legătura noastră", a declarat None despre relația cu Loredana Chivu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate