Se ştie că None este pasionat de maşini, dar uitaţi colecţia FABULOASĂ de autoturisme de lux a Loredanei Chivu! Conduce doar "bijuterii" de zeci de mii de euro! FOTO!

Loredana Chivu, colecţia de maşini de lux a vedetei! Toate autoturismele sunt albe!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc este şi cel mai dezbătut subiect de discuţie în cercurile mondene, dar şi în rândul fanilor emisiunii fenomen "Puterea Dragostei". Este vorba despre None, un burlac extrem de râvnit și Loredana Chivu, una dintre cele mai sexy vedete de pe plaiurile mioritice.

Citeste si: Reacţia şocantă a lui None când o femeie a jignit-o în ultimul hal pe Loredana Chivu! Tânărul a desfiinţat-o instantaneu! "Să-ţi dau şi ţie, gratis" EXCLUSIV!

fara descriere

Deși Mădălin None nu și-a găsit jumătatea în cadrul show-ului matrimonial la care a participat, el a câștigat inimile a zeci de mii de telespectatoare. De departe însă, cea mai de preț cucerire este inima celebrei blonde Loredana Chivu. "Porumbeii" au fost surprinși de paparazzi, recent, într-un local de fițe din București și imaginile tandre cu protagoniştii noştri vorbesc de la sine.

fara descriere

Loredana Chivu, colecţia de maşini de lux a vedetei! Ce ziceţi de gusturile divei?

În club, fosta asistentă tv a apărut îmbrăcată într-o ținută spectaculoasă. Salopeta mulată îi punea în valoare silueta perfectă, așa că este lesne de înțeles că tânărul a fost captivat de frumusețea ei.

fara descriere

De atunci însă relaţia este din ce în ce mai serioasă, iar asta nu ne miră. Astrologii susţin că femeia Capricorn (n.r Loredana este născută pe 3 ianuarie) şi bărbatul Scorpion (n.r None este născut pe 21 noiembrie) se potrivesc pe toate planurile.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre relaţia lui None cu Loredana Chivu! Vezi ce se întâmplă cu adevărat între cei doi! "Din punct de vedere sexual..."

În plus, cei doi îndrăgostiţi mai au ceva în comun: pasiunea nemărginită pentru maşini. Şi dacă despre None ştim că are câteva "piese" extrem de scumpe în garaj, aflaţi că şi Loredana Chivu conduce o bijuterie pe patru roţi în valoare de peste 50.000 de euro. Mai mult decât atât, nici maşinile pe care blonda le-a deţinut anterior nu sunt de neglijat. Vedeta a avut numai autoturisme de lux, toate albe.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate