Incredibil, ce i-a spus None lui Andy despre povestea de iubire cu Roxana la Puterea dragostei! ”Mai stau așa în relație, apoi, văd eu”

None a vorbit despre felul în care a stat cu adevărat povestea de dragoste între Andy și Roxana în casa Puterea Dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Povestea de iubire dintre Andy și Roxana din casa Puterea Dragostei a ridicat multe semne de întrebare, mai ales printre concurenții bărbați! Mulți dintre ei au considerat că idila era falsă, iar tânăra, este adevărat, foarte frumoasă, nu era ”cantonată” doar în relația cu bărbatul cu care se afișa!

Drept dovadă, așa cum de altfel și reporterii WOWbiz.ro au prezentat în premieră, Roxana a ales să îl trădeze pe Andy cu un băiat din Grecia! Fără remușcări, a vorbit cu el prin mesaje private, iar la un moment dat, ca totul să fie și mai scandalos, s-a și sărutat cu Alexander în Camera Roșie!

Citeste si: Scandal între Simona și Simina la "Puterea Dragostei": "E o prefăcută. Zice că nu jignește, dar a spus de o fată că e proastă"

Citeste si: Autoritățile din Costa Rica au respins cererea Elenei Udrea! Fostul ministru nu a primit azil politic

Citeste si: Raluca a plâns la "Puterea Dragostei"! Este geloasă pe Roxana! Ricardo a avut o reacție violentă

fara descriere

None a spus de ce Andy a stat cu Roxana de la Puterea Dragostei! ”Eu am să spun adevărul”

Comportamentul femeii l-a determinat pe cel mai apropiat dintre băieții cu care Andy interacționa în Turcia să facă o serie de afirmații la întoarcerea în țară!

None a spus de ce Andy a stat cu Roxana de la Puterea Dragostei mai mult decât ar fi preconizat cineva, imediat după prima lor ceartă. ”Eu am să spun adevărul! Să nu se supere pe mine, este prietenul meu, dar după ce a văzut că Roxana nu era ceea ce își dorește el, și se comporta dual, mi-a zis. ”Frate, mai stau așa în relație și apoi văd eu, poate mai intră în casă o fată care să îmi placă mie cu adevărat! Dacă nu…”, acestea au fost cuvintele lui și, sincer, l-am înțeles. Andy este un tip inteligent, trecut prin viață și prin golăniile astea ale vieții și a simțit că Roxana nu este ce îi trebuie lui în aceste momente”, a spus None pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate