Autoritățile din Costa Rica au respins cererea Elenei Udrea! Fostul ministru nu a primit azil politic

Cererea de azil politic a Elenei Udrea fost respinsă de către autoritățile din Costa Rica. Ce decizia a luat fostul ministru împreună cu avocatul ei

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Elena Udrea s-a efugiat în Costa Rica și a depus anul trecut în luna martie o cerere de acordare a azilului politic. De obicei răspunsul autorităților vine după un an și așa s-a întâmplat și în cazul fostului ministru. Din păcate pentru ea, răspunsul autorităților nu a fost unul favorabil. Cererea ei a fost respinsă, iar avocatul ei, Veronel Rădulescu, a declarat că decizia va fi contestată în instanță.

Citeste si: Cum arată iubita bătăuşului medicului din Galaţi! Cristi "Spaidăr" l-a lovit pe medicul ginecolog din cauza blondei!

Citeste si: Avem cele mai sexy imagini cu Plușica! Cum arată în costum de baie cea mai senzuală concurentă de la Puterea Dragostei!Fotografiile care vor incendia Internetul! Frumoasa a făcut o ședință foto extrem de fierbinte special pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Reacția lui Alex Bodi după ce s-a aflat că a plecat cu una dintre prietenele Biancăi Dragușanu la Paris!

Elena Udrea vrea să-și boteze fetița în România

Elena Udrea a dus-o pe lume pe fiica ei, Eva, în Costa Rica. Acolo, însă, nu există biserici ortodoxe, așa că fostul ministru se gândește serios să revină în România pentru a o creștina pe micuță.

„Acum că Elena e din nou acasă ne dorim să venim în ţară ca să o botezăm pe Eva”, spunea Alexandrov pentru Click! în luna decembrie.

„Este foarte tentată să revină în ţară şi să renunţe la orice fel de cerere. Eu am învăţat că legea este egală pentru toţi, indiferent ce calitate au aceştia. Faptul că aplicarea legii se va face la fel pentru toţi nu este un lucru rău. Faptul că doamna Udrea ia în calcul foarte serios să se întoarcă în România rezultă şi din faptul că a şi obţinut pentru fetiţă paşaport. Asta înseamnă că se gândeşte foarte serios să se întoarcă în România, dar trebuie să îşi asume şi riscuri”, a spus Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, conform Cancan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate