INCREDIBIL unde s-a ajuns! Numele lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, apare în România într-o reclamă plătită de familia lui FOTO

Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri senzaționale legate de cazul lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri senzaționale legate de cazul lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, bărbatul acuzat că le-ar fi sechestrat și omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Cumpănașu postează o fotografie la o reclamă a firmelor fetei lui Dincă, apărută pe drumul spre Arad, comentând următoarele: 

Citeste si: Cazul fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, în presa din Italia! Jurnaliștii italieni: ”Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, ne-a cerut ajutorul”

Citeste si: Andreea a fugit de acasă după ce mama ei a certat-o! Doi părinți din Bacău, apel disperat: Cum a fost văzută fata

”Dragi români, în timp ce DIICOT, infractorii care au condus Poliția Română, actualii avocați ai interlopilor și politicieni care au adus "golani" pe 10 august la București, le caută pe ALEXANDRA și pe LUIZA MOARTE, iată că Gheorghe Dincă și familia sa, COMPLICE la toate nenorocirile, în urmă cu nicio săptămână, își pun reclamă pe drumul spre Arad la "afacerile" lor nestingherite. CINE APARE PE AFIȘE CA ACȚIONAR, LA VEDERE??? GHEORGHE DINCĂ!!! PRIVIȚI IMAGINEA! Pentru mine totul devine prea mult și sunt pregătit să declanșez razboiul împotriva oricui și a oricărei televiziuni care îmi va mai interzice mie sau familiei mele să spunem ADEVĂRUL!!!! NU POT CREDE CĂ TRĂIESC ÎN ACEASTĂ ȚARĂ ÎN CARE AUTORITĂȚILE SUNT 0 ÎN FAȚA LUI DINCĂ!!! NU MAI POT! POPORUL ROMÂN SE VA RĂSCULA CURÂND!”, a notat revoltat Cumpănașu.

fara descriere

SURSA FOTO: Domnul Nicolae CILAN

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate