Incredibila legătură dintre Pepe și fostul soț al Angelei Similea: ”Pepe e nepotul meu!” FOTO EXCLUSIV

Sorin Movileanu, al doilea soț al Angelei Similea, este mândru de nepotul lui, celebrul solist Pepe.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Sorin Movileanu, al doilea soț al Angelei Similea, a vorbit în 2012, la Kanal D, despre căsnicia cu solista și despre faptul că artista l-a considerat mort decenii la rândul. Instrumentist de marcă, Movileanu (73 de ani) s-a stabilit în 1990 în Belgia, unde a fost vizitat relativ recent de cântărețul Pepe, dar și de mama solistului, Tatiana Pascu, cu care este rudă apropiată. 

Citeste si: L-am găsit pe al doilea soț al Angelei Similea, pe care artista l-a considerat mort ani la rândul! Sorin Movileanu are 73 de ani și stă în Belgia FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Mirabela Dauer, victima unei depresii înfiorătoare! "Nu plângeam, pentru că nu pot"

”Pepe, cantaretul, e nepotul meu! Mama lui Pepe este sora cu mama mea! Iar Pepe a cantat prima data “Tu esti primavara mea” la indicatiile mele, cu aceasta melodie s-a lansat Pepe! Mama lui imi spune si acum: “Sorine, tu o piesa l-ai invatat si aia a fost! Acum, baiatului meu ii cere lumea autografe in tramvai si in metrou!”, a povestit Sorin Movileanu în 2012, la Kanal D. Și Pepe, dar și mama lui, s-au întâlnit în Belgia cu Sorin Movileanu, postând apoi fotografii cu ei distrându-se sau luând masa împreună.

 

fara descriere

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate