Informații noi în cazul fermierului amendat pentrucă nu a trecut ora pe declarație! Bărbatul a sunat la 112 și a reclamat un abuz! Cum i-au răspuns polițiștii?

Apar informații noi în cazul fermierului care susține că a fost amendat de poliție pentru că nu a trecut ora pe declarație.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Fermierul Gelu Barna, amendat cu 5.000 lei de polițiști în urmă cu câteva zile pentru că nu a trecut intervalul orar în care își muncește terenul pe declarație (conform propriilor spuse, ar fi apelat 112 pentru a reclama că este o victimă a abuzurilor poliției. Bărbatul recunoaște că a devenit nervos în momentul în care agentul de poliție din Timișoara l-a anunțat că-l va amenda.

”Am depasit limita după ce am luat amenda. Trebuia să mă descarc. Să nu uite domnul polițist că am sunat la 112, a venit un alt echipaj de poliție. Acel echipaj a zis că nu poate anula procesul verbal întocmit de colegul lui și să îl contest!”, a povestit Gelu Barna pe Facebook. 

Poliția: ”Nu avea ce să caute în Timișoara”

IPJ Timiș a venit îns cu o nouă versiune a poveștii. Reprezentanții instituției susțin că amenda încasată de fermier nu are legătură cu ora ci cu locul în care se afla. Polițiștii spun că Gelu Barna nu a putut să-și justifice prezența în Timișoara, cu toate că acesta o trecuse în declarație?!

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

”Bărbatul nu a putut să-şi justifice prezenţa în Timişoara (marţi, n.r.) şi a fost sancţionat cu suma de 5.000 de lei, conform articolului 3 alineat 1 litera a din Ordonanţa militară nr. 3”, a afirmat reprezentantul IPJ Timiş, citat de Agerpres.

Citeste si: Cele mai frecvente întrebări pentru autorități în vremea pandemiei: „Pot merge la pescuit? Pot merge acasă de Paște?”

Citeste si: Gelu Barna, fermierul amendat, mesaj din mijlocul câmpului. FOTO

Citeste si: Previziunile sumbre ale specialiștilor! Ne apropiem cu pași repezi de vârful pandemiei de coronavirus. Ce se va întâmpla în țara noastră

”Eu pot să demonstrez că aveam ce căuta în Timișoara la ora aceea. Sunt curios cum o scaldă domnul polițist”, a replicat Gelu Barna pe Facebook.

”Bonus” de 3.000 lei pentru că a fost recalcitrant

Fermierul Gelu Barna a fost amendat zilele trecute cu 5.000 de lei după ce polițiștii care l-au oprit în trafic nu l-au crezut că se îndreaptă spre Săcălaz, acolo unde agricultorul administrează ferma Complet Land. Forțele de ordine nu au dat crezare adeverinței pe care fermierul le-a prezentat-o și, reprosându-i că nu are trecută ora la care se va întoarce de la semănat, l-au amendat cu 2.000 de lei. Pentru că agricultorul a protestat și le-a cerut justificări, polițiștii i-au aplicat amenda maximă de 5.000 de lei, scrie agrointel.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Muncitorii români au ajuns în Germania. Reacții halucinante din partea politicienilor: „Vin la noi pentru că trăiesc în sărăcie”

Alexandru Rafila: „Mă aştept ca această pandemie de coronavirus să dureze circa doi ani”

Te costă mai puțin de un dolar să scapi de COVID-19. Și totuși, numărul infectărilor crește...

Șocant în România! Un bărbat aflat în caratină a plătit 5000 de lei amendă!!! A fugit din izolare să își ia țigări!

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de marți, 29 septembrie. Vezi emisiunea Online

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies