Întâmplare cutremurătoare în Constanța! Alina s-a aruncat de pe Podul Agigea cu doar câteva zile înainte de nuntă!

O viitoare mireasă s-a aruncat de pe Podul Agigea cu câteva zile înainte de nuntă. Alina urma să se căsătorească, dar s-a sinucis.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Alina, o tânără în varstă de 32 de ani, și-a pus capăt zilelor pe Podul Agigea. Se pare că femeia ar fi sărit de pe pod, iar aceasta s-ar fi înecat în canalul Dunăre-Marea Neagră.

Întâmplare cutremurătoare în Constanța! Alina s-a aruncat de pe Podul Agigea cu doar câteva zile înainte de nuntă!

Autoritățile au fost alertate de urgență, însă nu s-a mai putut face nimic. Mașina, dar și încălțările fetei au fost găsite pe pod, iar în operațiunea de salvare au fost implicați nu mai puțin de 12 scafandri.

fara descriere

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Potrivit Serviciului de Stare Civilă Constanța, Alina urma să se căsătorească peste câteva zile! Jurnaliștii de la un post de televiziune au filmat operațiunea de scoatere din apă a cadavrului fetei care s-a aruncat de pe pod cu doar câteva zile înainte de nuntă.

Citeste si: Experiența incendiară a unui medic căsătorit, pe Insula Sexului. A plătit 5000 de euro și a primit ceva ce niciun bărbat de pe lumea asta n-a avut: "Fetelor le-a plăcut mult"

Citeste si: Strigător la cer! Copil de trei ani, pus de mama sa să se sinucidă: „Nu plânge. Eu o să râd că tu o să te odihnești”

Citeste si: Prima zi de școală în America pentru Sorina. Ce a spus fetița când a fost întrebată de familia din România

sursa foto: capturi observator.tv

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate