Întorsătură incredibilă în telenovela care a ținut cu sufletul la gură lumea mondenă! Milionarul Samurai a renunțat la divorț?

Milionarul japonez, poreclit Samuraiul, unul dintre cei care zăpăcise lumea mondenă a Capitalei cu aparițiile sale, pare să fi trecut cu succes peste cea mai dificilă perioadă din viața amoroasă, un divorț care se anunța iminent.

Milionaru Samurai
Autor: Calin Perian

In articol:

Milionarul japonez care zăpăcise Bucureştiul cu aroganţele lui şi bolizii de lux pe care îi etala ajunsese, acum un an, în tribunal cu soţia, motivul fiind o altă domnișoară, frumușică de altfel, care îi captase atenția lui Hideaki Tanaka.

Citeste si: S-a stins din viață creatorul de modă Kenzo Takada! Avea 81 de ani și a murit din cauza infectării cu COVID-19

Milionarul  Hideaki Tanaka şi-a cunoscut soţia în urmă cu doi ani într-un club la mare. I-a plăcut de ea din primul moment în care a văzut-o şi a făcut tot posibilul să o cucerească. A scos din buzunar câteva mii de euro bune ca să o impresioneze prin diverse gesturi romantice. A reuşit! Si la un an după ce au început relaţia, s-au casătorit în Japonia, pentru că aşa şi-a dorit milionarul. Totul a decurs normal, soţia îi venea în sprijin în administrarea uneia dintre afaceri, clubul pe care acesta îl deţine în Centrul Vechi şi trăiau o poveste frumoasă de dragoste.

Milionaru Samurai
Milionaru Samurai si Ana Maria se rasfatau in vacante exotice

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Mai mult decât atât, îşi făceau planurile pentru nunta de vis pe care milionarul o visa.

Şi-a dorit pentru cea mai importantă zi din viaţa lor o locaţie exclusivistă, de lux, pentru care dăduse un avans de 15.000 de euro. Samuraiul nostru era uşor circumspect la adresa noii sale iubite... Şi se pare că ar fi cerut unor oameni pricepuţi să o verifice şi să îl ajute să se convingă dacă fata este doar a lui. Surpriza nu a fost mare când aceştia au descoperit că domnişoara era cam mare amatoare de bărbaţi influenţi.
Cu toate acestea, divorțul de Ana Maria a mers mai departe, iar la sfârșitul lui 2019 a fost pronunțat. Dar, la o adică, ce mai contează actele când este vorba de iubire?

Milionaru Samurai
Milionaru Samurai si jumatatea lui se iubesc la nebunie

Citeste si: TOP 20 cele mai mari aeroporturi din lume

Așa că, pare-se, Milionarul Samurai a decis că, totuși, familia este mai importantă.

Așa că, după ce a cumpănit bine, a luat decizia ca, pe perioada pandemiei, să se retragă în orașul său natal din frumoasele insule japoneze și, acolo, alături de soție să o ia de la capăt. Ba chiar mai mult, pare-se, cei doi au decis că formează un cuplu care poate fi întărit cu un copil, motiv pentru care, nu cu mult timp în urmă, Milionarul Samurai a devenit tată și acum are și un băiat care să îi moștenească afacerea uriașă pe care o derulează pe două continente.

Citeste si: Orașul Beirut, devastat de două explozii care au provocat panică printre cetățeni: „E ca la Hiroshima și Nagasaki”

Milionarul Samurai, expert în sabie

Îndrăgostit de România, milionarul Hideaki Tanaka s-a adaptat foarte bine vieții de-aici, însă nu a uitat de micile plăceri pe care și le-a cultivat în Japonia. Așa că, deși îi este asigurată securitatea – în timpul ieşirilor prin oraş – de două gărzi de corp, acesta se poate apăra şi singur în cazul în care ar apărea unele probleme neprevăzute. Japonezul știe să mânuiască foarte bine o sabie. Milionarul japonez a făcut şi serviciul militar şi se mândreşte cu acest lucru. Tanaka a publicat pe contul său de Facebook mai multe imagini cu el îmbrăcat în uniformă militară.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

De ce își ascunde Daria Radionova trecutul?! Nici rusoaică bogată, nici moldoveancă extravagantă: adevărul a ieșit la iveală? Dezvăluiri exclusive

Irinuca Columbeanu seamănă leit cu Monica Gabor. Cum a petrecut Crăciunul fiica lui Irinel Columbeanu, alături de mama sa și Mr. Pink

El e singurul om în fața căruia Florin Dumitrescu tremură de frică! Ce s-a ales de omul care l-a dat afară pe starul de la ”Chefi la cuțite” pe motiv că nu a fost în stare să...

Alexandra Stan vorbește despre traumele pe care le-a suferit în copilărie

Medicamentul care face minuni în tratarea COVID-19. A fost aprobat tratamentul

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Alertă în Antarctica! Un aisberg cât Paris s-a desprins. Oamenii au fost evacuaţi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies