Intrebarile tinerelor cu privire la videochat primesc raspunsuri de la expertii Luxury Studio

Distribuie pe:

Autor:

 

Lumea videochatului a reusit sa prinda contur pana in zilele curente, astfel ca in prezent cei care au o afacere in domeniu se bucura de succes in adevaratul sau sens. Luxury Studio este un exemplu de succes in aceasta privinta, ajungand la o recunoastere nationala si la o popularitate de care putine studiouri se bucura.

Pentru ca multe tinere sunt reticente cand vine vorba de a participa la un interviu de angajare, specialistii Luxury Studio le ies in intampinare cu o serie de lamuriri privitoare la modul in care decurg lucrurile in cadrul studioului. Iata deci care sunt curiozitatile si nelamuririle pentru care acestea primesc raspunsuri satisfacatoare. De altfel, completarea acestora cu altele de interes a fost avuta in vedere in sectiunea de intrebari, respectiv cea de blog a site-ului luxurystudio.ro.

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a deveni model la Luxury Studio?

„In cazul studioului Luxury, avem ca cerinta minima varsta limita si anume 18 ani impliniti. Acesta ar fi un prim aspect. Suntem constienti ca nu oricine exceleaza intr-o comunicare productiva, insa ambitia reprezinta o calitate pe care o apreciem si pe care ne-o dorim. Echipa noastra este alcatuita din tinere modele dornice sa invete si sa munceasca, dar mai ales sa se implice si sa accepte sfaturile pe care trainerii nostri experti le au de oferit. De asemenea, e de preferat ca acestea sa aiba macar un minimum de cunostinte de engleza, alaturi de seriozitate si dedicare.”

„Ce diferenta exista intre videochatul adult si cel non-adult?”

„Ambele tipuri de videochat au ca activitate principala comunicarea.  Categoria adult se deosebeste prin faptul ca deseori discutiile pot avea conotatii erotice. Desigur, totul tine de model si daca acesta doreste sau nu sa dezvolte o astfel de conversatie. Aleg categoria non-adult cele care doresc sa se axeze strict pe comunicare. Sunt insa cele care trebuie sa aiba o abilitate de comunicare dezvoltata, respectiv sa stie cum sa se foloseasca de inteligenta cu care au fost inzestrate.”

„Cum se desfasoara un interviu de angajare la Luxury Studio?”

„In studioul nostru ne centram atentia pe o serie de aspecte pe care le consideram importante pentru o colaborare de durata. Astfel, vedem interviul ca pe o modalitate potrivita de a cunoaste modelele, de a ne crea o prima impresie despre acestea. Avem in vedere purtarea unei conversatii deschise, detasate, in care raspundem la diversele intrebari pe care acestea le au. Totodata le adresam o serie de intrebari pentru a ne decide in ce masura se potriveste echipei noastre.

Tot in cadrul interviulului discutam aspectele financiare si cele organizatorice pentru ca totul sa fie clar de la inceput si sa nu apara divergente sau nereguli ulterior. Nu supunem tinerele dornice sa devina modele ale studioului nostru la nici un fel de test sau examen. Transparenta cu care se desfasoara interviul este suficienta pentru a ne ajuta sa luam o decizie in ceea ce priveste o colaborare.

„In ce masura dicteaza fizicul succesul in lumea videochatului?”

„Multe dintre tinerele pe care le intalnim sunt nesigure pe calitatile lor fizice, respectiv nu sunt suficient de increzatoare pentru a spera la o cariera de succes. Le motivam pe acestea, prezentandu-le realitatea exact asa cum este – fiecare femeie are o frumusete unica si la fel si caracterul. Nu exista un tipar anume care sa indice perfectiunea. Nici nu impunem criterii exagerate precum posesia unor dimensiuni de model. Ceea ce conteaza cu adevarat este evidentierea farmecului personal si stapanirea artei conversatii - sunt aspectele care dicteaza succesul. De restul ne ocupam noi, respectiv echipa de make-up style pe care o punem la dispozitia modelelor. Despre aceste aspecte am facut mai multe mentiuni insa pe site-ul nostru luxurystudio.ro.”

„Este videochat-ul legal?”

Nu toate studiourile de pe piata isi desfasoara activitatea in conformitate cu normelei impuse de lege. Noi am avut in vedere insa transparenta totala si ne-am adaptat cerintelor. Ne axam pe corectitudine si legalitate pentru ca numai prin acestea putem atinge potentialul maxim in domeniu, motiv pentru care avem aceeasi cerinta si din partea modelelor.”

„Cum se face plata la Luxury Studio?”

„In majoritatea cazurilor, obiectivul tinerelor modele este acela de a deveni independente. Ne-am axat pe nevoile financiare ale acestora, astfel ca la Luxury Studio plata se face bilunar astfel: castigurile din perioada 1 – 15 ale lunii se onoreaza in data de 20 a aceleasi luni. Incasarile realizate intre 16 si pana la finalul lunii sunt virate modelelor in data de 5 a lunii. Desigur, exista si posibilitatea de a fi platite la zi, dupa necesitate. Mai multe detalii legate de asta discutam cu modelele la angajare.”

In ce masura au reusit expertii studioului sa raspunda intrebarilor pe care le au tinerele dornice sa lucreze in videochat, nu stim. Insa acestia ofera completari satisfacatoare celor care doresc sa afle mai multe pe luxurystudio.ro.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: