Investiții sigure toamna 2019 . În ce este bine să ne băgăm banii

Toamna se numără bobocii, zice o vorbă din bătrâni. Dar profitul? Ca să aveți un răspuns mulțumitor la această întrebare, iată care sunt cele mai sigure investiții de făcut în toamna lui 2019.

Distribuie pe:

Autor: I.A.

Investitii sigure toamna 2019

Cu toții ne dorim să avem mai mulți bani, toți am vrea să dăm lovitura în afaceri sau să câștigăm peste noapte la Loto. Nu ne iese, din păcate, așa că singura soluție ne rămâne chibzuiala și priceperea în investitul banilor. Iată câteva idei utile pentru a ne eficientiza investițiile.

Investiții sigure toamna 2019. Investește în tine!

Poate suna ciudat, dar tot o investiție înseamna și investitul în noi înșine, fiind vorba despre dezvoltarea noastră personală, în carieră și nu numai.

Chiar dacă investițiile în tine ți se par scumpe pe termen scurt, vei descoperi, în timp, eficiența lor pe termen lung. Pentru că te vei dezvolta din punct de vedere profesional, vei avea șansa să obții măriri salariale, datorate multicalificării tale, apreciere profesională, recunoașterea calităților și obținerea unui statut privilegiat etc.

 

Citeste si: Ion Țiriac nu mai e cel mai bogat român! Cine i-a luat locul și ce avere impresionantă are afaceristul! Foarte puțină lume îl știa dinainte

Citeste si: Concediu non-stop pentru 7.500 de bucureșteni care au investit deștept

Citeste si: Ea e cea mai bogată candidată la alegerile prezidențiale! Ramona Ioana Bruynseels are o avere colosală | DEZVĂLUIRI

Investiții sigure toamna 2019. Achită-ți creditele!

Și când spunem credite, ne referim atât la cele bancare, cât și la împrumuturile personale. Este foarte important să faci tot ceea ce poți ca să scapi de datorii. Este chiar mai eficient să nu te gândești la investiții în cazul în care ai credite de achitat, ci să îți faci un plan pentru a-ti plăti mai întâi de toate datoriile.

Știm că este complicat și că mai degrabă preferi să îți iei un bun imediat, folosind, sp zicem, un card de cumpărături, decât să

investeste inteligent

Fonduri mutuale

Acestea sunt considerate de către specialiști a fi unele dintre cele mai bune investiții pe care le poate face un începător. Avantajul constă în faptul că îți poți începe investiția cu o sumă foarte mică de bani, spre exemplu chiar 50 de lei pe lună

Investiții sigure toamna 2019. Cumpără-ți proprietăți

Ne referim aici atât la terenuri, cât și la apartamente sau chiar case.

Se spune că aceste investiții sunt cele mai sigure, pentru că acestea nu se devalorizeaza niciodată. Dacă bagi banii într-o casă, rămâi cu ea indiferent de fluctuațiile pieței. Bunul rămâne. Situația este un pic mai sensibilă în cazul terenurilor, pentru că acestea trebuie achiziționate doar în condițiile în care exista un potential de a produce bani, adică pot fi cultivate si, ulterior recoltate.

Desigur, nu trebuie neglijate terenurile care reprezintă o investiție financiară, în cazul celor poziționate extrem de bine și a căror valoare poate crește în timp (ex. Zone cu mare potential de dezvoltare imobiliară).

cum poti inmulti banii

Investiții sigure toamna 2019. Cumpără acțiuni!

Aici trebuie să fii cât de cât specializat, pentru că nu orice începător știe, fără un studio prealabil, în ce este rentabil să își investească banii.

Aceasta, mai ales că zvonurile privind recesiunea care urmează sunt din ce în ce mai dese și mai puternice. Totuși, dacă ai de gând să investești banii pe termen lung, nu ai de ce să te îngrijorezi. Crizele financiare reprezintă un fenomen economic normal.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate