Ion Surdu, câștigător Exatlon România, s-a mutat în Polonia! Adevărul despre problemele din justiție ale sportivului! EXCLUSIV

Ion Surdu, fostul barman care a câștigat Exatlon România sezonul 3, a plecat din România.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Ion Surdu, câștigătorul marelui premiu al show-ului Exatlon România, în 2019, a plecat din România. Surdu a evoluat mult din punct de vedere sportiv în ultimii doi ani și a prins un contract cu unul din cele mai importante circuite de arte marțiale mixte din Europa.

De ce a plecat Ion Surdu din România?

Ion Surdu locuiește acum în Poznan, Polonia, acolo unde se antrenează alături de câțiva dintre cei mai buni luptători de pe continent. Moldoveanul a reușit să convingă în circuitul KSW și și-a creat deja mulți fani. Deși a rămas îndrăgostit de Cluj, Surdu a preferat să se mute cu totul în Polonia ținând cont de frecvența cu care au loc luptele acolo, adică aproape lunar. În România, de exemplu, nu există un circuit de arte marțiale mixte care să se țină atât de des.

Citeste si: Ciprian Mariș și Mădălina Vlad, foștii concurenți de la Exatlon, s-au căsătorit! Cei doi au dat vestea cea mare pe rețelele de socializare

KSW (Konfrotacja Sztuk Walki – confruntare de arte marțiale) este un circuit care a fost înființat în anul 2004 și a avut deja 63 de ediții.

Circuitul a devenit cunoscut pentru turneele de 8 în stil piramidal, care reușit să producă sportivi extrem de competitivi, care ulterior au confirmat în celebrul UFC, în Statele Unite. Acum 4 ani, Diana Belbiță a luptat aici pentru titlul de la categoria ușoară, luptă pe care a pierdut-o în fața braziliencei Ariane Lipski.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Ciprian Mariș și Ion Surdu revin în ring! ”Nu mai puteam, aveam chef nebun de o luptă!

Ce se întâmplă în procesul lui Ion Surdu?

Despre Ion Surdu s-a vorbit destul de mult, în ultimul an, despre probelemele pe care acesta le are în justiție. Sportivul a fost condamnat, anul trecut, la un an și jumătate de închisoare pentru acces ilegal la un sistem informatic, însă decizia a fost atacată cu apel.

Ion Surdu

Ion Surdu a devenit cunoscut în show-ul Exatlon

Conform informațiilor din dosar, singura acuzație pe care procurorii i-o aduc sportivului a fost aceea că și-a pus la dispoziție conturile pentru ca banii obținuți din tranzacții frauduloase să poată ajunge la cei care au organizat această rețea. Faptele de care este acuzat s-ar fi petrecut în anul 2015, când sportivul avea doar 19 ani și era elev în ultimul an la un liceu din Cluj Napoca.

Ce le-a spus Surdu judecătorilor?

Potrivit propriilor declarații consemnate de judecători, Surdu ar fi fost racolat inițial prin intermediul unui cetățean moldovean, care l-a întrebat dacă are un cont bancar în care își primește bursa școlară. Acesta i-a povestit că are un prieten care a vândut o mașină dar are probleme cu banca și are nevoie de un alt cont pentru a-și încasa banii respectivi. Pentru serviciile lui, Surdu urma să primească un comision. El nu avea antecedente penale și deținea un loc de muncă, la data judecării. De asemenea, Surdu și-a recunoscut faptele în timpul anchetei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ion Surdu, declarație surprinzătoare despre Elena Ionescu după finala Survivor România! ”Uneori caracterul omului spune totul despre el!” EXCLUSIV!

Ion Surdu, câștigătorul Exatlon, îi aruncă mănușa lui Alin Andronic, finalistul sezonului trecut: ”Îl băteam, sunt sigur”

Adevăratul motiv pentru care Andreea Arsine a donat din premiul Exatlon finalistei Nicoleta Luncă! ”M-a impresionat povestea ei de viață”! Declarații exclusive ale ”faimoasei”

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies