Ion Țiriac scoate din buzunar 100.000 euro în fiecare lună pe o plăcere la care nu renunță

Ion Țiriac scoate din buzunar 100.000 euro în fiecare lună pe o plăcere la care nu renunță. Vezi care este pasiunea miliardarului.

Ion Tiriac
Autor: Elena Popescu

In articol:

Ion Țiriac scoate din buzunar 100.000 euro în fiecare lună pe o plăcere la care nu renunță. Miliardarul plătește această sumă pentru a-și întreține colecția de avioane private.

Ion Țiriac scoate din buzunar 100.000 euro în fiecare lună pe o plăcere la care nu renunță

Ion Țiriac plătește 100.000 de euro în fiecare lună pentru a-și întreține colecția de avioane. Miliardarul este posesorul unei companii aviatice, fiind unicul operator charter de pe piața românească, specializat în servicii VIP și călătorii în interes de afaceri.

Citeste si: E invidios Ilie Năstase pe bogăţia lui Ion Ţiriac? Răspunsul pe care l-a dat în emisiunea "40 de intrebări cu Denise Rifai" VIDEO

Ion Tiriac
Ion Tiriac[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Fostul tenisman deține trei avioane și un elicopter, a căror valoare totală este estimată la 120 de milioane de euro. Totodată, omul de afaceri dispune și de o bază fixă, dar și de un terminal propriu.

Ion Țiriac deține brevet și își pilotează singur avioanele.

Miliardarul deține cel mai performant avion existent în România, un Bombardier G5000, pe care l-a achiționat cu suma de 30.000.000 euro.

Citeste si: Cine este femeia care i-a luat mințile lui Ion Țiriac. Miliardarul în vârstă de 81 de ani este mai îndrăgostit ca niciodată. Cum își răsfață aleasa cu 36 de ani mai tânără decât el

Ion Tiriac
Ion Tiriac[Sursa foto: Instagram]

Care este, de fapt, numele din buletin al miliardarului

Ion Țiriac a afirmat că îl cheamă, de fapt, Ioan. Numele acesta i-a fost dat de tatăl lui, pe care îl chema tot Ioan și care a ținut să fie numit după el.

„În paşaport scrie Ioan, nu scrie Ion. Tatăl meu a fost Ioan şi atunci m-a făcut şi pe mine Ioan.

Am încercat la un moment dat să îmi schimb numele, să îmi pun Ion, dar trebuia să fac atâtea hârţoage încât am renunţat. Ioan Ţiriac scrie în paşaport, născut în 1939, pe 9 mai, la Braşov”, a spus Ion Țiriac într-o emisune TV.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ion Țiriac are un alt nume în buletin! „Am încercat la un moment dat să-l schimb"

Cine este femeia care i-a luat mințile lui Ion Țiriac. Miliardarul în vârstă de 81 de ani este mai îndrăgostit ca niciodată. Cum își răsfață aleasa cu 36 de ani mai tânără decât el

Motivul real pentru care Ilie Năstase ar fi agresat-o pe soția lui! Ioana spune tot adevărul despre scandal: "Se găseau tot timpul motive..."

Antonia vinovată pentru lipsa de ascensiune a carierei lui Velea?

TREMURAM! Ce a pățit Marian Godină după ce s-a vaccinat: Polițistul a povestit tot ce i s-a întâmplat

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Chitaristul trupei Cargo, Adi Bărar, este în stare gravă la spital

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies