Ipek, “păcălită” de Fikret! Un nou episod al serialului ”Mireasa din Istanbul”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, va fi dfuzat un nou episod al serialului ”Mireasa din Istanbul”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Liniștea și armonia par să-și găsească locul în marea familie Boran. După fericirea unică pe care a simțit-o atunci când a devenit tatăl lui Umut, fiul său și al Dilarei, Adem are parte de o altă mare împlinire. Faruk îi face o propunere lui Adem care îl va lăsa fără cuvinte.

Esma de planurile fiului cel mare, care îl includ pe Adem și este hotărâtă să ia măsuri.

Citeste si: Culiță Sterp a încurcat-o! Ce a pățit artistul, în lift! A fost la un pas de leșin!

Citeste si: Adem și Dilara trăiesc cel mai fericit moment din viața lor. În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, un nou episod din ”Mireasa din Istanbul”

Citeste si: Claudia Pătrășcanu aruncă bomba despre relația cu soțul ei: „După atata umilința, abuz emoțional, infidelități…”

Frații Boran decid să-l înlăture pe Okan din afaceri si pentru asta “apelează” la sprijinul lui Adem. Okan face o înțelegere cu frații Boran însă lucrurile iau o altă întorsătură, atunci când în fața acestuia apare Adem. 

Deși știe că soția lui a cerut divorțul, Fikret luptă din răsputeri pentru a rămâne împreună cu femeia iubită. În mod surprinzător, un “mic secret” ajunge la urechile lui Fikret, și toată situația dintre el și Ipek se schimbă. Ipek este “păcălită” de Fikret.

Nu rata un nou episod al serialului ”Mireasa din Istanbul”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: