Ipek rabufneste! Un nou episod al serialului ”Mireasa din Istanbul”, în această seară, la Kanal D, de la ora 20:00

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D va difuza un nou episod al serialului ”Mireasa din Istanbul”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Ipek este in stare de șoc când aude că Fikret vrea să divorțeze. Simțindu-se trădată, Ipek așteaptă cu nerăbdare pronunțarea divorțului. Kiymet, mama lui Ipek, face mare scandal la conacul Boranilor.

fara descriere

Adem îl avertizează pe Okan să stea departe de Ipek, însă cel din urmă ignoră “sfatul” primit, considerând că nu are nicio vină în separarea soților Boran. Între timp, Esma merge în vizită la Ipek pentru a afla care este motivul pentru care Fikret a cerut divorțul! Știind cât de mult o iubește Fikret pe Ipek, Esma crede că vina îi aparține nurorii ei. Ipek răbufnește!

fara descriere

Citeste si: Ipek, “păcălită” de Fikret! Un nou episod al serialului ”Mireasa din Istanbul”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Culiță Sterp a încurcat-o! Ce a pățit artistul, în lift! A fost la un pas de leșin!

Citeste si: Adem și Dilara trăiesc cel mai fericit moment din viața lor. În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, un nou episod din ”Mireasa din Istanbul”

Nici bine nu a născut, că Dilara se confruntă din nou cu Adem. După ce bărbatul i-a promis că va avea grijă de micuțul Umut, cât timp ea este plecată la o întâlnire cu prietenele, Adem o “dă in bară” din nou. Acesta a invitat-o, în casa Dilarei, pe Gunes.

fara descriere

Nu rata un nou episod al serialului ”Mireasa din Istanbul”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate