ÎPS Teodosie, despre turiștii de pe litoral: ”Să nu meargă să privească unde nu trebuie...”

ÎPS Teodosie, mesaj pentru turiștii de pe litoral. Vezi ce a declarat Arhiepiscopul Tomisului.

ÎPS Teodosie
ÎPS Teodosie[Sursa foto: MediaFax Foto]
Autor: Elena Popescu

In articol:

ÎPS Teodosie, mesaj pentru turiștii de pe litoral. Arhiepiscopul Tomisului a făcut din nou declarații controversate. De data aceasta au fost vizați turiștii care merg la mare.

ÎPS Teodosie, mesaj pentru turiștii de pe litoral

Înalt Prea Sfințitul Teodosie a fost invitat într-o emisiune la radio, unde a făcut din nou declarații controversate. Arhiepiscopul Tomisului le-a transmis turiștilor care merg la mare să nub cadă în păcat.

Citeste si: ÎPS Teodosie, reacție vehementă privind educația sexuală în școli: „Este o anomalie. Nu poți să-i dai copilului cuțitul să se joace!”

„Dacă te duci la mare să nu rămâi în zona cuviinței, sigur că este păcat, că am auzit, nu am văzut, nici nu vreau să văd, că sunt oameni care se duc la mare și se duc total dezbrăcați cu tot cu copii. Mi se pare o rușine de neacceptat”, a spus ÎPS Teodosie în timpul emisiunii Cuvântul Ierarhului de la Radio Dobrogea, citat de Mediafax.

Totodată, Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, le recomandă turiștilor să meargă în familie pe litoral și să nu privească în alte părți.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

„Dacă mergi cu bună cuviință pentru sănătate nu este păcat, este tratament. Sigur, trebuie să meargă omul cu bună cuviință, să-și țină mintea în frâu, să privească numai acolo unde se cuvine, să meargă în familie, să nu meargă să privească unde nu trebuie. Și atunci nu-i păcat.

Dacă nu deviezi cu nimic de la moralitate, este foarte sănătos și bine să mergi la mare”, este concluzia lui ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

ÎPS Teodosie
ÎPS Teodosie[Sursa foto: MediaFax Foto]

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, despre statutul femeii

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a declarat la emisiunea Dialog duhovnicesc de la Radio Dobrogea că nu este discriminare faptul că femeia nu are roluri importante în Biserică, aşa cum are bărbatul.

Conform spuselor lui ÎPS Teodosie femeia “nu poate fi perpetuu într-o rugăciune, pentru că are condiţia slăbiciunilor sale”. ”Ea a început păcatul şi iată, se află cu această neputinţă”, a adăugat slujitorul lui Dumnezeu.

Citeste si: Semn divin apărut pe cer la înmormântarea preotului ucis de Covid-19! Un nor în formă de înger și-a făcut apariția desupra bisericii

Slujitorul Domnului a explicat de ce femeia nu poate să aibă un rol important în Biserică. Acesta a punctat faptul că nu este vorba de nicio discriminare, este vorba doar de statutul femeii și al bărbatului.

“Nu este discriminare, este vorba de statutul bărbatului şi al femeii. Sigur că nicio femeie nu poate fi preot şi atunci e discriminare? De ce? Pentru că aceasta este condiţia ei. Ea nu poate fi perpetuu într-o rugăciune, pentru că are condiţia slăbiciunilor sale. Cum să fie discriminare?

 Aceasta este femeia. Ea a început păcatul şi iată, se află cu această neputinţă pentru că ne spune Sfântul Ioan Gură de Aur că dacă n-ar fi fost păcatul, nu astfel s-ar fi înmulţit neamul omenesc, ci prin puterea cuvintelor dumnezeieşti care le-a zis înainte de păcat: creşteţi şi vă înmulţiţi şi stăpâniţi Pământul. Ei nu îşi cunoşteau intimităţile înainte de păcat, erau îmbrăcaţi în har strămoşii noştri şi atunci luaţi ceea ce v-am spus, femeii i s-a spus ”În dureri vei naşte fii”. Dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri”, a declarat Arhiepiscopul Tomisului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

ÎPS Teodosie, despre cei care l-au reclamat la CNCD după ce a spus că nu este discriminare că femeile nu pot avea roluri importante în biserică: „Să-l dea pe Dumnezeu în judecată”

ÎPS Teodosie, despre lipsa femeilor din rolurile importante din Biserică: „Asta e condiţia ei. Ea a început păcatul. Dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri”

ÎPS Teodosie refuză să se vaccineze. Care este motivul și ce le recomandă oamenilor

Ziua de mâine va aduce rezolvarea problemelor pentru 7 nativi

ȘOCUL ANULUI despre Pfizer! Experimentul făcut în direct în România

BOMBA! Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac. Detalii incendiare ies la suprafață

BOMBĂ! DISPARE FACEBOOK. Mișcarea pregătită în secret de Zuckerberg

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies