Irina Loghin, ŞOCATĂ după ce s-a vindecat de COVID-19. "M-au întrebat câţi bani mi-au dat să zic că am coronavirus!"

Irina Loghin dezvăluie detalii din perioada grea prin care a trecut

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

irina loghin
Irina Loghin[Sursa foto: Facebook]

Irina Loghin a apărut pentru prima oară într-o emisiune TV după ce s-a vindecat de coronavirus. Interpreta de muzică populară a dezvăluit detalii din această perioadă grea prin care a trecut atunci când a fost infectată atât ea, cât și fiul și soțul ei.


In articol:

Irina Loghin a povestit în emisiune cum s-a infectat, dar și care au fost condițiile din spitalul în care a fost internată.

"A venit o prietenă din Basarabia și a doua zi după ce a venit la mine s-a întâlnit cu cineva în oraș și a venit înghețat. Și nu se simțea bine după și am mers să facem testul. Amândouă am ieșit pozitiv. Când am făcut testul așa am aflat că am coronavirus. Nu am avut niciun simptom. Au venit soțul și fiul meu de la munte și au ieșit și ei pozitiv. Și nici prietena mea nu și-a pierdut mirosul. Ea a trebuie să mai rămână internată că se simțea rău", a declarat Irina Loghin.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Irina Loghin nu a avut simptome

"M-am internat imediat, nu am stat. Mi-au ieșit toate analizele normale. La un moment dat, doctorița a venit și mi-a zis că am analizele normale. Am o vârstă, m-am speriat. Nu este plăcut să stai internat că e spital. Nu ieșeam de pe holul respectiv, vedeam doar geamul deschis, dar atât. Am avut noroc de un personal medical foarte bun. Eu m-am bucurat că nu am avut simptome și m-am simțit foarte bine, nu mi-am pierdut gustul sau mirosul", a mai spus marea artistă.

Citeste si: Incredibil, Irina Loghin, la o clinică de estetică, după ce a ieșit din spital! Nimeni nu se aștepta să o vadă acolo VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Irina Loghin s-a vindecat de COVID-19! Primele imagini cu interpreta de muzică populară, după ce a ieșit din spital

Irina Loghin a fost mâhnită atunci când a primit apeluri telefonice de la diverși oameni întrebând-o dacă nu cumva a primit bani pentru a dezlara că a fost diagnosticată cu noul coronavirus: "M-au întrebat câți bani mi-au dat să zic că am coronavirus. Este o greșeală. M-au sunat o grămadă de oameni să mă întrebe".

 

Urmatorul articol
Citește și:

Incredibil, Irina Loghin, la o clinică de estetică, după ce a ieșit din spital! Nimeni nu se aștepta să o vadă acolo VIDEO EXCLUSIV

Irina Loghin s-a vindecat de COVID-19! Primele imagini cu interpreta de muzică populară, după ce a ieșit din spital

Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă

Irina Loghin și secretul unei vieți sănătoase: este într-o formă atât de bună încât COVID-19 nici nu a afectat-o

Irina Loghin, clipe de coșmar: soțul ei a fost testat pozitiv cu COVID-19. ”Îmi vine să...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies