Irina Tănase a mai primit un inel de suflet, pe lângă cel cu diamante de la Liviu Dragnea! Vezi ce semnificaţie are bijuteria pe care o poartă iubita lui Dragnea!

Irina Tănase a mai primit un inel, pe care l-a arătat amicilor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Irina Tănase a mai primit un inel, pe lângă cel de logodnă oferit de Liviu Dragnea. Iubita politicianului a postat o fotografie cu mâna sa stângă, putându-se observa două inele, cel cu diamante, şi unul care reprezintă o Balanţă, zodia Irinei. “Constelaţia Balanţei la mine pe deget”, a postat Irina. Ea a împlinit 27 de ani pe 26 septembrie și a postat un mesaj de mulţumire pentru cei care au felicitat-o. (vezi ce Lamborghini şi-a cumpărat nora lui Liviu Dragnea)

Citeste si: Liviu Dragnea, coleg cu Gheorghe Dincă! La asta nu se aștepta nimeni

Citeste si: Lovitură pentru fiul lui Liviu Dragnea şi soţia acestuia! Valentin şi Gina au pierdut procesul cu fiul lui Ion Caramitru! Au fost obligaţi să plătească cheltuielile de judecată!

Citeste si: Așa arată mormintele părinților lui Liviu Dragnea! Când au murit Dumitru și Stanca FOTO EXCLUSIV

Irina Tănase a mai primit un inel: "În viață nu este important să ai prieteni mulți"

„Știu că poza nu este cea mai artistică, însă de această dată, este mai important mesajul. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit ieri la mine și mi-ați transmis gândurile voastre bune. În viață nu este important să ai prieteni mulți, ci mai degrabă ca cei pe care îi ai să fie adevarați, loiali și demni. Și cei care mă cunosc cu adevarat știu că întotdeauna am apreciat sinceritatea și gesturile venite din inimă. Mă simt norocoasă că îmi sunteți prieteni!”, a scris Irina. 

fara descriere

Irina Tănase a mai primit un inel. Dragnea e la închisoare din luna mai

Irina Tănase s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La câteva luni după acest eveniment, ea a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea. Ulterior, cei doi s-au implicat într-o relaţie sentimentală, iar Irina a fost din nou remarcată la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, atunci când a avut loc în față, alături de femeile importante din PSD. În luna mai, şeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. El este vizitat frecvent de Irina la Penitenciarul Rahova.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate