Nora lui Liviu Dragnea şi-a tras un Lamborghini decapotabil! În garajul Ginei mai este şi un jeep! Iubeşte maşinile la fel de mult ca soţul ei, Valentin! FOTO

Nora lui Liviu Dragnea şi-a tras un Lamborghini de care este tare mândră.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nora lui Liviu Dragnea şi-a tras un Lamborghini de culoare albastră. Este vorba despre un model Gallardo Spyder, o supermaşină decapotabilă al cărei preţ porneşte de la 150.000 de euro, în funcţie de dotări. Gina, care s-a măritat anul trecut cu Valentin Dragnea, împărtăşeşte pasiunea pentru maşini a soţului ei. Ea s-a pozat, în garaj, şi cu un jeep negru. (vezi ce lovitură teribilă au primit Valentin şi Gina Dragnea)

Citeste si: Liviu Dragnea, coleg cu Gheorghe Dincă! La asta nu se aștepta nimeni

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Așa arată mormintele părinților lui Liviu Dragnea! Când au murit Dumitru și Stanca FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Fiul lui Liviu Dragnea, acuzat că ia bani cu japca pentru a-şi finanţa echipa de fotbal: „Mâine vreau sa am 2 miliarde pe masă, fără prea multă gălăgie. Nu-i am, vă bag pe toţi unde vă este locul!”

Nora lui Liviu Dragnea şi-a tras un Lamborghini. Soţul Ginei şi-a luat un Mercedes de 150.000 euro

Şi fiul lui Liviu Dragnea şi-a tras un bolid de 150.000 de euro. “Valentin Ştefan Dragnea, omul care se ocupă în acest moment de Turris Turnu Măgurele - liderul din eșalonul secund - are în acest moment în garaj și un Mercedes S-Class AMG. Fiul fostului președinte al PSD Liviu Dragnea nu se uită la bani atunci când vine vorba despre mașinile pe care le conduce. Astfel, prețul acestui bolid pornește pe piață de la aproximativ 150.000 de euro”, a scris recent gsp.ro.

Nora lui Liviu Dragnea şi-a tras un Lamborghini. Socrul ei se află la închisoare

În trecut, presa din Teleorman a relatat pe larg depre pasiunea lui Valentin Dragnea pentru automobile și le-a trecut în revistă pe cele pe care le ţine într-un garaj în care, pentru a se păstra o temperatura ideală pe timp de iarnă, era instalat un calorifer: un BMW X5, un VW Golf R, un Audi S3, un Audi A8 sau o Skoda Octavia RS, dar și un Rover deținut de Bombonica, fosta soție a lui Liviu Dragnea. Tatăl lui Valentin se află în închisoare, după ce a primit o condamnare de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate